orestte Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 asta e daca nu se poate discuta ...am retras si poza si nu trebuia sa folosesti cuvinte urate HALEX poate nu ai obs dar RAUL a spus-o ca si tine dar mai frumos si mai subtil SPER CA SUBIECTUL E INCHEIAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Poza asta este veche pe internet si desi pe rotten.com ii zice ca este un motociclist adevarul este ca fraierul ala era un muncitor de santier care o facut pariu [beat fiind] ca poate sa muste intr-o capsula de exploziv. Am vazut articolul original de unde era poza copiata [acu vre-o doi ani habar nu am sa gasesc link-ul acuma, nici nu stiu daca mai exista] Vreau sa adaug ca mersul pe motor fara casca si chiar si cu casca neintegrala [open face] este o timpenie din punctul meu de vedere. Da fiiecare este liber sa faca ce vrea si sa invetze pe propria piele. Io am cazut la aprox 140km/h si am frinat cu fatza acu vre-o 4 ani. Nici nu cred ca mai aveam cap daca n-as fii purtat casca integrala Arai pe care o aveam cind so intimplat. Si nici no fost vina mea [in afara ca aveam 140km/ora ] Am vazut poze mult mai naspa decit ceea de sus care chiar erau din accidente moto si sincer sa fiu nu m-au influentzat cu nica. Nu pot sa imi imaginez cum ar ajuta pe nimeni sincer sa fiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halex Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 imi retrag cuvintele si apreciez retragerea si ... mai multa atentie la postarea a astfel de chestii... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate