sacal Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 am desfacut aseara mobra sa vad cum e cu filtrul aer si din galben cum cred ca era initial, acum era negru. l-am aspirat bine si l-am pus la loc, fiind sambata. oare ar fi mai bine sa cumpar unul nou? precizez ca moto are 8500 km. si cred ca nu a mai fost schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 pai, daca e negru, adica murdar, in principiu il schimbi. daca e un filtru de burete, poate fi curatat cu un spary dedicat acestui tip de filtru. filtrele de hartie se chimba, nu se curata. incearca un ufi, mahle, k&n, bmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 e posibil ca un filtru mizerabil sa influenteze consumul? si daca nu am spray, cum il curat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 te duci la un magazin / service si cumperi. de preferinta yacco. da-mi un telefon 0722-44-22-89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 repet, e posibil ca filtrul asta sa fi influentat consumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 da, un filtru jegos influenteaza consumul precum si mersul cu pasager indiferent de cat de usor e! filtrul murdar functioneaza ca un soc, intra mai putin aer in motor si trage mai multa benzina, merge innecat si consuma mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 asa e. acum consuma 10, inainte lua maxim 7. bujiile or fi si ele de vina, ca nu le-am schimbat niciodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 avand in vedere ca e motor super-sport si ca a fost si forjat cred eu ca la 9000 de km nu ar fi un lucru rau sa schimbi si bujiile! iti recomand din toata inima denso iridium power! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Depinde de bujii. Schimbarea lor se face la perioada de revizie recomandata de producator, dar o sa tina chiar si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 I-mi aduc aminte cand m-am uitat si eu prima data la filtru si l-am vazut negru m-am apucat si l-am spalat ca idiotul binenteles ca a iesit alb dar dupaia mi-a luat o saptama sa se usuce si nu a mai fost bun de nimic se facuse hartia aia tare ca o piatra nu mai trecea aerul deloc asa ca m-iam cumparat alt filtru de la louis si am dat 1.90 euro adica 7 lei noi, pai daca ma ducea capul de la inceput mai ales ca e asa ieftin nici nu se mai punea problema + ca a influientat consumul substantial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 I-mi aduc aminte cand m-am uitat si eu prima data la filtru si l-am vazut negru m-am apucat si l-am spalat ca idiotul binenteles ca a iesit alb dar dupaia mi-a luat o saptama sa se usuce si nu a mai fost bun de nimic se facuse hartia aia tare ca o piatra nu mai trecea aerul deloc asa ca m-iam cumparat alt filtru de la louis si am dat 1.90 euro adica 7 lei noi, pai daca ma ducea capul de la inceput mai ales ca e asa ieftin nici nu se mai punea problema + ca a influientat consumul substantial. Probabil tu aveai filtru de hartie dupa cum spui. Filtrul din burete de poate curata si refolosi, dar nu la nesfarsit (exceptie K&N) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Filtrele K&N nu sint de hirtie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate