Sari la conținut

Poveste De Viata.


tavktm
 Share

Postări Recomandate

Salutare ! Sunt nou pe acest forum :laugh: si as vrea sa va povestesc ceva din viata mea.

Desi sunt la primul mesaj... am ales sa postez aici primul mesaj... deoarece eu cred ca in viata unui motociclist cea mai importanta este siguranta si sanatatea lui , el fiind cel mai expus in orice intamplare.

 

Vreau sa va spun ca am 23 ani si sunt motociclist de vreo 10 ani (de cand m-am urcat prima oara pe un scuter). Am iceput aceasta aventura impreuna cu un prieten de-al meu, am inceput cu scutere, mobra, hoinar , ij , jawa si am ajuns la honda cb600 , cz motocross , virago etc. Am mers cu aceste motociclete in toate anotimpurile , pe orice conditii (ploaie,zapada,noroi etc.) atat de mare era pasiunea in noi.

 

Din pacate anul trecut prietenul meu era pe un virago, a vrut sa depaseasca o dacie si a intrat intr-un papuc. Rezultat..... fractura deschisa la tibie si glezna (in vreo 3 locuri... nici nu mai stiu ca ma apuca groaza) julituri , bubuituri , motor in fata distrus (desi asta conteaza cel mai putin).

Bineinteles.... spital , operatii , tije , dureri si la frig... nu a mai putut sa se urce pe motor , cam un an pana ii scoate tijele.... iar dupa ce ii scoate tijele vom mai vedea... osul deja este slabit :laugh:

 

Asa ca va rog dragi motociclisti.... nu vreau sa dau sfaturi.... dar trebuie sa avem grija de noi , trebuie sa avem un echipament minim si mare grija in trafic , pentru ca durerea nu este mare numai pentru noi ci si pentru apropiatii nostri...

Vreau sa va spun ca am luat trante groaznice cu SCUTERU-L , iar cea mai rea tranta am luat-o cu o MOBRA :cheers: (bineinteles ca nu purtam casca si echipament)

 

In speranta de mai bine, va multumesc

Cu stima,

Octavian Negrescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ai venit pe forumurile motocilsim.ro. Intradevar cu echipamentu l nu e de glumit, se vede asta din pacate din ce in ce mai des in ultimul timp, si nu ar trebui sa fie asa pentru ca pana la urma, e vorba despre sanatatea si viata noastra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...