Sari la conținut

tavktm

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://best-tires.ro
  • Yahoo
    tavktm@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki DR650

Vizitatori Recenți Profil

351 citiri profil

tavktm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc, adevarul este ca suna bine motorul, asta a fost si unul din motivele achizitiei, si asta zic si eu, e pacat sa stea.
  2. Salutare colegii, am un DR 650R pornire la buton, cu care din pacate nu am mai mers de vreo 2 ani de zile. Deci ii treuie ulei, baterie, anvelope, cred ca si lant (ca e cam ruginit) si poate alte cateva maruntisuri. Ma gandesc sa il vand, e pacat sa stea degeaba. Si m-am gandit sa intreb aici, daca e cineva interesat, sau daca stiti pe cineva din "clubul DR" interesat. Nu stiu cat ar fi un pret corect, motocicleta e in mintile ei, parca are vreo 30k km, adusa din italia, am acte, nu este inmatriculata. Nu ma cramponez de pret, vreu sa fie ok pentru toata lumea, nu sunt genul care sa dau anunturi pe olx etc. Pun si cateva poze, din vremurile cand mai mergeam cu ea. (eu am mers putin cu ea, 200-300 km) Multumesc,
  3. Ce benzina o fi mai potrivita, cea de 95 sau cea extra (de 99 sau 98 sau cat o fi) ?
  4. Am inteles, multumesc ! Rotile mele sunt ok, imi trebuiau mai mult cele din anunt pentru off-road, deci pentru cauciucuri mai mult.
  5. Macar rotile le-as putea folosi, insa ma speria acel joc de pe spate. Asta e mobra mea banuiesc ca se potrivesc rotile de la una la alta.
  6. Am gasit anuntul asta, am vorbit cu proprietarul si zica ca moto este exact cum se vede in poze (nu are bord) si nu porneste (probabil de la piston, nici el nu stie). Ideea este ca mie mi-ar fi de folos pentru piese, mai ales rotile, pretul este cumva ok per total moto, dar zica ca roata spate are putin joc, in rulment crede el ! Ce ziceti, poate fi grav cu roata spate ? Sau se poate repara eventual ? Multumesc, Anuntul: http://olx.ro/oferta/suzuki-dr-650-ID42fnK.html#90f2a2d397 p.s. Aveti idee de transport Cugir - Bucuresti ?
  7. Nu esti capabil, crede-ma ! Daca mergeai cu asa ceva nu mai vorbeai cu atata usurinta. Ai 20 de ani si crezi ca esti indestructibil, din partea mea iti poti cumpara ce vrei, dar ai grija ca nu e de gluma. Lasa-i pe prieteni sa te depaseasca daca e nevoie, nu-ti rupe oasele in concursuri imaginare.
  8. Danke ! Vroiam sa mai intreb daca este ok sa o spal cu furtunul, are puncte sensibile la apa ? Oricum e logic ca nu am udat ceasurile si far etc ! In alta ordine de idei, am gasit un anunt cred eu interesant pentru DR-isiti. http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-dr650-ID3f9k1.html#90f2a2d397
  9. Scuze ca poate intrebarile sunt banale, dar cu ce pot gresa si eu pe la lant, rulmenti, roti etc. Este un spray ceva potrivit ? Si pe sa cu ce se da de obicei, pentru protectie suplimentara ? Azi am spalat-o prima data, cu furtunul, cu grija cat am putut. Multumesc.
  10. Postez si eu o poza de la prima iesire. Totul a decurs ok, incerc sa ma obisnuiesc moto. Ar cam trebui sa pun niste anvelope mai cramponate. Momentam am pe spate Conti 120/80-17, ma gandesc sa pun 130/70-17 un Michelin T63, ce ziceti, merge schimbata asa dimensiunea ?
  11. Langa indicatorul NEUTRAL, mai este unul cu TURN. Care palapaia la ultima iesire. Aveti idee ce este ? Multumesc,
  12. Salutare colegi ! Dupa multi ani de pauza moto, m-am hotarat sa intru in clubul vostru, daca pot spune asa, si am ales un DR 650 SE 1998. Nu cunosc foarte bine modelul dar sper sa ma descurc. Toate cele bune !
  13. Cand ai casco cei de la casco iti repara total dauna fara ca tu sa dai nimic.Pe tine nu te costa nimic. Daca era culpa comuna in raportul politiei cei de la casco plateau 50% iar RCA-ul celuilalt platea ceilalti 50%. Iar in acest caz ala cu dacia platea 50% din reparatie cu RCA-ul tau. Singurul lucru in dezavantajul tau este ca acum (dupa ca s-a stabilit ca este vina ta) prima de asigurare pentru anul viitor o sa fie mai mare. Daca diferenta este prea mare poti sa-ti faci casco la alta firma. In rest.... ma bucur ca nu ai patit nimic..... fierul este fier... da-l incolo.....
×
×
  • Creează nouă...