Auxois350 Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 As dori niste informatii despre aprinderea electronica de Trabant sau cea de Oltcit Special (de ala in 2 pistoane). Se poate monta pe Jawa? Daca da, cum? Ce modificari mai trebuie facute? A montat careva asa ceva? Da rezultate? Multzam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinicolae Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 sal man si asfalt usct, vad ca vrei sa-ti pui aprindere electronica, daca gasesti pe cineva da si tu un buzz pe yahoo my id: irinicolae sau un mesaj pe mobil 0740359632, ca sunt interesat am si io o jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 te anunt cu cea mai mare placere de indata ce gasesc. dar partea cu gasitul meseriasului e mai grea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 auxois, eu am cumparat o aprindere dar inca nu am montat-o. daca v rei, pe la o miercuri, ne intalnim si o montam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 (editat) Is in Iasi acum ca de maine incep cursurile. Zi-mi te rog, unde ai gasit aprinderea de Traby? N-o vinzi mai departe? Stii sa o montezi? Lasa-mi pls pe mail nr. tau de telefon si am sa te sun, cu prima ocazie cu care suntem amandoi in Piatra, luam legatura! auxois86@yahoo.co.uk Editat Aprilie 24, 2006 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate