Gixu. Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salut,am facut rost de o toba de carbon,practic un rest dintr-o toba taiata si am nevoie de 2 capace,atat cel spate bolt on in 3 prezoane cat si cel din fata Diametrul tevii este de aprox 10,8 cm. Cunoasteti pe cineva care se ocupa cu astfel de lucrari? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salut,am facut rost de o toba de carbon,practic un rest dintr-o toba taiata si am nevoie de 2 capace,atat cel spate bolt on in 3 prezoane cat si cel din fata Diametrul tevii este de aprox 10,8 cm. Cunoasteti pe cineva care se ocupa cu astfel de lucrari? Ms anticipat iti poate face un strungar bun exact cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Salut,am facut rost de o toba de carbon,practic un rest dintr-o toba taiata si am nevoie de 2 capace,atat cel spate bolt on in 3 prezoane cat si cel din fata Diametrul tevii este de aprox 10,8 cm. Cunoasteti pe cineva care se ocupa cu astfel de lucrari? Ms anticipat la userul"RADOS"ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 la userul"RADOS"ai incercat? Nu,dar iti multumesc pt indrumare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate