smile Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 uitati niste poze facute astazi in padurea de la comana....un drum forestier de nota 10.....si noroi pe langa......e sooper..... p.s. asta e prima data cand am iesit cu motoru`.... motocicleta pana acolo am dus`o in masina......pt ca nu am permis inca.... daca va place zona poate mergem cand imi iau si eu permisu.....cunos cat de cat zona si pot sa spun ca sunt locuri frumoase si pe langa padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 uitati niste poze facute astazi in padurea de la comana....un drum forestier de nota 10.....si noroi pe langa......e sooper..... p.s. asta e prima data cand am iesit cu motoru`.... motocicleta pana acolo am dus`o in masina......pt ca nu am permis inca.... daca va place zona poate mergem cand imi iau si eu permisu.....cunos cat de cat zona si pot sa spun ca sunt locuri frumoase si pe langa padure de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 de unde esti? din bucuresti....zona tineretului-city mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 astazi de dimineatza am vazut ca mi-a murit si bateria ( ...am uitat contactul pus......fmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Noroi, cauciucuri, adidasi, trening, balti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 ) frate ce vrei.....sunt incepator.... mie mi`a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Unde ai gasit drumul asta???? Vreau si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 (editat) intentia conteaza pai pe soseaua intre mihai bravu si comana..... iti garantez ca e sooper.... daca stii sa ajungi la comana intreaba acolo de drumul forestier care duce la canton si sigur o sa stie cineva sau daca vrei 0724929167 si iti explic cum sa ajungi Editat Martie 20, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Noroi, cauciucuri, adidasi, trening, balti. povesteste-ne si noua prima ,da PRIMA ta incalecare pe motor cati ani aveai si cu ce erai imbracat. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 povesteste-ne si noua prima ,da PRIMA ta incalecare pe motor cati ani aveai si cu ce erai imbracat. Spor clap 4 ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 domnu adiviraj, nu cred ca poti compara "prima, da prima" urcare pe motor, cu prima iesire cu motorul TAU.daca te sui accidental pe alt motor , e alta situatie.cartonas galben pt inducerea in eroare a domnului incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 motocicleta pana acolo am dus`o in masina......pt ca nu am permis inca.... da' frumos te-ai balacit bravo. esti sigura ca ai pus-o in masina pana acolo? noi nu vedem nici o masina p.s.: stai langa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 (editat) domnu adiviraj, nu cred ca poti compara "prima, da prima" urcare pe motor, cu prima iesire cu motorul TAU.daca te sui accidental pe alt motor , e alta situatie.cartonas galben pt inducerea in eroare a domnului incepator. .....mda poate ai dreptate oricum asta chiar a fost prima "urcare pe motor" p.s.mi-am cumparat si ochelari......urmeaza manusile da' frumos te-ai balacit bravo. esti sigura ca ai pus-o in masina pana acolo? noi nu vedem nici o masina p.s.: stai langa mine unde stay mai exact? ...eu stau la case.....unde se intersecteaza soimus cu alunisului....cunosti? uite si poza cu masina+moto Editat Martie 24, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 poza after clean.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Salut Smile sunt incantat sa aflu ca sunt singurul endurist de la City Mall. Eu stau chiar ain spate, poate iesim la o plimbare in weekend. Eu am un dr 650r, si inca nu m-am acomodat cu el, mai ales in offroad. Daca ai chef de o plimbare....anunta-ma. Invitatia este valabila pt toti cei care nu au stare in casa si au chef de o iesire la padure. Sosea uscatea tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 poza after clean.... vinde-o si ia-ti capra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 vinde-o si ia-ti capra! de ce?....asta nu e buna?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 de ce?....asta nu e buna?! Nu e buna de coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Nu e buna de coclauri ma gandesc la un dr 650 de la 18 ani.... ...pt moment zic eu ca asta e bun .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin15 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 uitati niste poze facute astazi in padurea de la comana....un drum forestier de nota 10.....si noroi pe langa......e sooper..... p.s. asta e prima data cand am iesit cu motoru`.... motocicleta pana acolo am dus`o in masina......pt ca nu am permis inca.... daca va place zona poate mergem cand imi iau si eu permisu.....cunos cat de cat zona si pot sa spun ca sunt locuri frumoase si pe langa padure Bah ce aveti mah cu el e si el fericit ca a iesit pt ptima oara si voi va luati de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 ms cosmine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate