odhin Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) Caut si eu un atelier in bucuresti unde sa-mi repar carenele , sa-i dau o vopsea si sa-i aplic un kit de stickere. nu necesita mari reparatii... Carenele nu sunt sparte, cateva zgarieturi... Vopsea negru mat cu lac de mat, dat si peste stickere.... Vreau si o vopsea rosie pe jentzi. IMPORTANT: Pentru o parte din lucrari am nevoie de factura pentru CASCO... Editat Martie 20, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 daca nu tzi-e prea peste mana distantza, cu toate lucrarile te pot rezolva eu la un nivel profesional, dar in alba-iulia. cu garantzie shi factura, bineintzeles suna-ma pentru detalii, nr. de contact mai jos numai bine, cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate