2 fast Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 salut!am un kawasaki zx9r am am gasit o fisura in cadru!este exact acolo pe unde intra tubul ala de la aer din fata carenei,dar pe partea din interior de langa rezervor!mie cam frica sa nu se rupa tare!acum e destul de larguta fisura....atunci cand franez parca se lipeste fierul apoi cand dau drumul la fran[din mers ma refer],se largeste!cum pot rezolva problema!se poate suda?e un kawasaki zx9r din 1999!stiti pe cineva din zona moldovei care se ocupa de sudura?sunt din botosani!asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Destul de nasol, si nu cred ca poti sa il repari doar sudandu-l! Mai bune pune si tu o poza sa vedem despre ce este vorba! Editat Iulie 10, 2009 de pony18554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 mai in gluma mai in serios ia un tub de spuma poliuretanica-se foloseste in constructii si spuma se umfla imediat,se intareste,face fierul mai teapan..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 fast Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Am atasat si poza....fisura incepe din interior spre exterior....ce pot sa fac?nu merge sudat?stiu ca se sudeaza cu argon Editat Iulie 10, 2009 de 2 fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Nu merge nici cu spuma, aia e ditamai crapatura. P.S. Vezi ca e un membru care face sudura cu argon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 pare sa fi fost de la ceva accident. fisura prezinta si ramificatie (poza 2) semn ca zona lucreaza si ceea ce simti e adevarat. nasoala buba. la ce capacitate are mobra as pune cadru nou. nu e de joaca si suspensia e destul de rigida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcross Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 salut..uite nr meu 0726711274..suna-ma si vb .te pot ajuta eu cu fisura aia am avut multe motoare asa ..se face foarte usor.dar ar fi indicat sa numai mergi pana nu o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate