crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Salutare ! nu sunt fan hayabusa (..dapa cum se vede din imag din stanga r1), dar asa ceva vezi mai rar .. am si ceva filmulete pe calc cu modelul asta ... fratilor "musca" din asfal nu alta !!! cred ca urmatorul pas ar fii sa-i monteze un turbo-reactor ... oricum eu zic, ca nu ai pe unde sa te dai cu asa ceva pe la noi ... doar in cazul in care i se monteaza aripi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 acum vin pozele cu detalii sinucigase !!! ) .. ah si inca ceva stie careva cum tre sa fac ca sa pot pune sus 2 sau mai multe imagini de-odata ???  T U R B O P O W E R ÂŤÂŤÂŤÂŤ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 tot suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 daca va ganditi sa face-ti un asemenea tunning .. cam astea ar fi piesele de care aveti nevoie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan0418 Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 Motocicleta asta, oricum este o bestie a soselelor! Nu vad ce nevoie mai are de modificari ! Doar daca vrei sa prinzi F-16 din urma si sa il depasesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 sa inteleg ca aia e faimoasa turbina ? sub rezervor ce se pune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 sa inteleg ca aia e faimoasa turbina ? sub rezervor ce se pune ? Uitate atent la piesele din poza, vezi 'stack'urile din stanga? si dispare filtrul.Ma-ti convins....imi iau Busa Turbo. De fapt Busa, si dupa..Turbo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Salut!! Cam la ce performante ar ajunge "turbobusa" s-ar mofifica mult si viteza maxima sau doar reprizele si acceleratiile...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 sa inteleg ca aia e faimoasa turbina ? sub rezervor ce se pune ? Uitate atent la piesele din poza, vezi 'stack'urile din stanga? si dispare filtrul.Ma-ti convins....imi iau Busa Turbo. De fapt Busa, si dupa..Turbo. nu pricep nimic. lasa ca mi-o explici in detaliu pe 31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Mai lipseste azotu de pe ea...motocicleta asta face in ciuda p#lii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 cu asta chiar potzi sa zici " I don`t ride fast... i fly 2 low" sau eva de genu era o zicala dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate