Diabolic_Nightwing Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Hai salut !!! De curand , dupa cum am mai postat in legatura cu APRILIA RS 125 (powervalve), acum am si eu nevoie de indrumarile celor ce stiu aprilia si mai alez reglajele ce pot veni asupra powervalve`ului Deci acum intrebarea mea : cum pot seta valva aceea sa intre pe la 5000 sau 6000 RPM ...ea acum intra la 8000 RPM dar nu imi prea place , adik pe la semafor dak nu plec cu ea in 7000-8000 RPM dupa loc ...ma cam lasa in spate si un cross de 49cmc:| ( dar am inteles ca o poti seta sa intre valva pe la 6000 . Se poate face reglajul acesta ? Si dak se poate ...sum il reglez?? Multumesc anticipat P.S. Astept raspuns MULTUMESC SI ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Din ce an e motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Iulie 12, 2009 Autor Share Postat Iulie 12, 2009 Din ce an e motoru? Motorul e din 2005 ... stii ceva despre reglajul ce vreau sa il fac? Msi si ASFALT uSCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate