ralfy_tm Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Sal, sunt cam nou pe aici si ma intrebam daca e cineva din Timisoara pe aici, ca nu prea am vazut scuteristi din Timisoara Daca e careva de prin tm, vreau sa va intreb pe unde va strangeti cu scuterele? ca eu trec pe la stadion aproape zilnic si nu prea vad pe nimeni cu scuterele...foarte putini is , si pe aia nici nu ii cunosc Exista vreun grup de scuteristi in tm? gen cum sunt si in alte orase, apropo daca ma vedeti pe strada imi puteti spune ca sunteti si voi de pe motociclism.ro , asa poate mai cunosc si eu persoana cu scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 din pacate, in Timisoara, scuteristii...nu prea sunt. In compensare insa, in ceea ce priveste miscarea moto, Timisoara este, intr-adevar, prin frunte! NB: eu am depus si voi mai depune eforturi pt promovarea ideii de scuter in Timisoara...sper ca voi avea succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Sal, sunt cam nou pe aici si ma intrebam daca e cineva din Timisoara pe aici, ca nu prea am vazut scuteristi din Timisoara Daca e careva de prin tm, vreau sa va intreb pe unde va strangeti cu scuterele? ca eu trec pe la stadion aproape zilnic si nu prea vad pe nimeni cu scuterele...foarte putini is , si pe aia nici nu ii cunosc Exista vreun grup de scuteristi in tm? gen cum sunt si in alte orase, apropo daca ma vedeti pe strada imi puteti spune ca sunteti si voi de pe motociclism.ro , asa poate mai cunosc si eu persoana cu scutere www.scuterclub.ro uita-te pe forum ca e un baiat care mai cauta scuteristi din timisoara sa se plimbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralfy_tm Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 Am vazut ca nu prea sunt scuteristi, dar ma intre de ce Adica e o placere sa te plimbi cu scuteru. Am sa ma uit si pe scuterclub.ro , mai am cont si pe scuteristi.ro , dar si acolo e cam gol la Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristi Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Am vazut ca nu prea sunt scuteristi, dar ma intre de ce Adica e o placere sa te plimbi cu scuteru. Am sa ma uit si pe scuterclub.ro , mai am cont si pe scuteristi.ro , dar si acolo e cam gol la Timisoara salut sunt din TM detinator de leonardo 150(aprilia) kristi23tm este id ul meu vb cand vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate