Xomin Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 vineri la pranz vreau sa plec din brasov spre sapanta (maramures), sambata sa ajung la targul de fete de la muntele gaina iar duminica in drum spre casa sa opresc la artmania (sibiu) aproximativ 1200 km sunt doritori? Mesaj completat un uichend cu 1600 km vineri seara in sapanta sambata seara in garana si azi acasa asteptand verde in zona portilor de fier in sala de jazz de la garana dimineata uscand bocanci, cu o seara inainte fusesera inundati cu tot cu cort pe langa aiud cimitirul vesel de la sapanta in drum spre sighetul marmatiei am luat-o pe drumuri judetene iar ultimele 3 benzinari erau parasite insa am reusit sa alimentez in ultimi 8 km pe care ii mai aveam de parcurs dimineata in maramures unul din tablourile romsilva un pepene pe canicula de vineri - seara la plecare din sighetul marmatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 p.c.-ule, te-am ratat la mustata! eu am fost la garana vineri seara si sambata spre maramuresh... eream cu conserva oricum asa ca nu ma remarcai in niciun fel... super tare tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 un slideshow cu poze din cele patru zile 17-20 iulie mai am si un film printr-un sat din maramures ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 * bey ce te invidiez pentru tura asta! ...de 2 veri tot imi aman drumul in Maramures, ...precum si alte drumuri ...hai ca poate reusesc sa dau macar o tura pana la Targoviste luna asta (via Racari) cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 * bey ce te invidiez pentru tura asta! ...de 2 veri tot imi aman drumul in Maramures, ...precum si alte drumuri ...hai ca poate reusesc sa dau macar o tura pana la Targoviste luna asta (via Racari) cheers! cand ai timp oricand te poti opri la un ceai sau un shake de fructe rece si un film dintr-un sat in apropiere de sighetul marmatiei: aici (detalii video: lungime 6:49 min; marime 108 Mb; calitate HD) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate