Laurentziu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Vreau sa ajut un prieten care doreste sa reconditioneze un Jupiter 4 mostenit de la bunicul lui si am nevoie de putin ajutor. Fostul proprietar a modificat instalatia electrica si a adaugat multe elemente iar instalatia electrica este "varza" si am mare nevoie de o schema a intalatiei sa stiu cum sa o refac. Rog pe cei care au asa ceva sa ma ajute. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Vreau sa ajut un prieten care doreste sa reconditioneze un Jupiter 4 mostenit de la bunicul lui si am nevoie de putin ajutor. Fostul proprietar a modificat instalatia electrica si a adaugat multe elemente iar instalatia electrica este "varza" si am mare nevoie de o schema a intalatiei sa stiu cum sa o refac. Rog pe cei care au asa ceva sa ma ajute. Multumesc anticipat! -la pagina 21 din topicul IJ (izh) am postat schema instalatiei electrice de Jupiter 4....mai sint si altele frumos colorate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate