gabibyte Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Am vandut RSul de 125 si am trecut la ceva mai mare, una de 600. Model: Honda CBR 600 RR An: 2003 Motocicleta are 12.000km in prezent si arata foarte bine dupa parerea mea. Imi place ca trage bine de tot, indiferent in ce treapta esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 tare motoreta, daca ai face si jantele cum ai bascula ar fi beton armat. super claritate in pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 e foarte frumoasa ,s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Casa de piatra bro...:> Sa ai grija de ea ca si ea va avea cu sigurantza ... multi km impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Frumoasa motocicleta! sa o stapanesti sanatos si sa ai grija! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate