badbeats Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Am si yo o problema dificila, am un enduras de 80 si as vrea sa-i schimb motorul pe unul de 125, problema e ca cel de 125 are pinionul pe dreapta iar al meu il avea pe partea stanga. Am auzit ca ar trebui "intoarsa" furca dar yo habar n-am si cel de la care as vrea sa iau motorul a zis ca nu se baga(el e singurul mecanic prin zona ) E greu de realizat asa ceva??? Merita???Sistemul de franare cum trebuie modificat????Eventual daca aveti de vanzare motoare de 125, astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 eventual ai putea sa intorci roate....nu furca.....zici si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Nu merge. Va trebui sa umbli la furtunele sistemului de frinare care duc la etrierii din spate. Si sa vezi daca nu cumva e problema cu etrierii "pe dos" adica cu susul in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 deci sa inteleg k e nasoala treaba, oricum mai astept opinii, dar mersi m-ati lamurit ca e de muncit la ea.....mai vedem noi, da oricum mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Hmmm, intoarce si tu roata PS: ii zice bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 Hmmm, intoarce si tu roata PS: ii zice bascula mersi de ajutor si de denumire stiam doar ca eram sigur ca oricum stiti despre ce-i vorba , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 parerea mea e sa intorci roata nu bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate