caponord Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Salutare motociclisti ! , sau mai bine spus "brigada" Intrebarea vine de azi : unde dam o tura Sambata si Duminica? Andrei "AS25" zicea ceva: ca nu stiu unde s-ar strange motociclisti si sa dam o fuga pana acolo in weekend...! Este o varianta interesanta, in acelasi timp trebuie sa stim pe cine ne bazam! Asa ca : Silviu- sa nu o arzi aiure pt ca daca ai julit-o un pic nu inseamna ca nu iesi cu motoru-n weekend; Paulica - daca mai stai la baute vineri noapte a.i. sa nu te trezesti Sambata -te injur ; Andrei- in tine punem baza ; Gino a zis ca vine si o arde aiurea daca se da la fund ; Cristi(Pretorian) - speram sa mergi si tu frate cu noi -asta daca nu esti la treaba ; Dexter- poate vii si tu omule daca nu esti de servici; Dragonule- te asteptam sa vii cu noi frate, dar nu programezi tu ora si locul de intalnire pt ca incepe sa ploua sigur ; Vamos - oate iesi si tu din Bucuresti cu noi - daca-ti face placere binenteles , Virgil va veni si el cu noi - sa vedem ce-i poate motorul ! cei pe care nu i-am scris nu inseamna ca am uitat de ei si va astept cu propuneri pt weekend fratilor ! Cine vrea sa vina e binevenit, cine nu sa fie sanatos- !!!!!! O sa mai pun niste poze aici cand ajung acasa! si restul Duminica seara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 24, 2006 Admin Share Postat Martie 24, 2006 Anunturile legate de intalniri se pun la sectiunea de Intalniri. Aici se pun doar pozele de la plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate