JOker Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Azi a fost prima zi a sezonului pt mine... dar cu ghinion din pacate. Am achizitionat proaspat o gilera 600rc de la mimi (moldavia bikers) si azi urma identificarea la rar pt inmatriculare. nu am mers cred de mai mult de 2km si la o intersectie din bacau , intr-a 1-a , la nici 30km/ora ,i-a fugit spatele pe nisipul aruncat pe timp de iarna. este vina mea ca nu am controlat-o mai bine ... dar asta este. pagube: la motor, carena spate sparta... suport numar rupt. in fine sper sa nu fie foarte scump de reparat... eu : picior dreapta rupt si cu o sperietura de zile mari. in rest echipamentul care il aveam si-a facut datoria, protectiile de coate si de umeri m-au mai salvat de inca vre-o fractura. imi pare atat de rau ca nici nu va puteti inchipui acuma am 35 de zile de stat la pat dar totul o sa fie ok . va salut pe toti... si va rog aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 imi pare rau de ce ti s-a intamplat, insanatosire grabnica si multa bafta, sa te vedem din nou pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Incepe sa fie din ce in ce mai urat . Am ajuns la 2 accidente pe zi , si de-abia suntem la inceput de sezon. Sa te faci bine cu piciorul , ca moralul vad ca e ok, ceea ce e mai mult decat satisfacator. Multa bafta pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Maxim ghinion refacere rapida si reparatii ieftine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Shit happens! Bine ca esti tu OK, fierul il repari tu. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 refacere rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 30 km/h intr-a-ntaia pe o enduroiaca ... probabil erai destul de sus in ture. Ai inchis gazul prea repede (si pe nisip) ?! Ia-o mai usurel un pic, pana te obisnuiesti cu mobra, si nu-i purta pica pentru faptul ca te-a dat pe jos A fost doar vina ta... Recuperare cat mai rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Sa te faci bine cat mai repede si sa ne vedem pe o-|o Am inceput sa urmaresc forumul acesta de prin luna septembrie 2005. In anii trecuti tot asa multe accidente se petreceau sau e vina inceputului de sezon (dupa cum scria cineva la un alt topic)? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Insanatosire grabnica...este vina ta dar nu e nimic...o sa te obisnuiesti cu caprita si o sa fie bine, pana atunci...(am 5 trante cu a mea rc 125 si tot nu imi dau seama uneori cat de repede rupe aderenta....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 multumesc mult de urari! cu moralul stau f bine, insa mi-e asa o ciuda pe mine in primul rand ca parca prea nerabdator eram sa ies pe asfalt, asta este. in rest .. parintii stiu doar ca am cazut pe scari ( ca de motor nici nu se pune vorba sa le zic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Man, sincer imi pare rau. Si eu care asteptam sa ne intalnim in Iasi... Multa sanatate si sa speram ca o sa-ti repari caprita repede. P.S. deja m-am speriat de atatea accidente... Abia azi mi-am luat numerele provizorii, dar am o smochina la prima iesire prin oras! Si la mine in oras e plin de nisip si gropi in asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Si tu, Brutus ?... Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Tu sa ai grija de tine si nu forta recuperarea lasa sa treca cat timp trebuie,fierul se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate