Cezu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Accident grav la iesirea din municipiul Piatra Neamt : Motociclist izbit de ARO 17 Iulie 2009 Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Piatra Neamț, a fost grav accidentat, ieri dimineață, după ce a fost izbit în plin de un autoturism marca ARO, al cărui Âşofer nu i-a acordat prioritate de trecere. Accidentul s-a petrecut la ora 11,30, pe DN 15, în comuna Alexandru cel Bun (la Peco "Ursuleți" de la ieÂşirea din oraÂş), în următoarele împrejurări. Mihai C., în vârstă de 39 de ani, din Piatra Neamț, conducea maÂşina dinspre casă către oraÂşul Bicaz. Ajuns la Peco, el a virat stânga fără să se asigure Âşi l-a izbit în plin pe pietreanul Radu M. (de 22 de ani) care circula regulamentar, cu motocicleta marca Yamaha, dinspre Bicaz către Piatra Neamț. "Nu l-am văzut, credeți-mă, decât foarte târziu. Am virat Âşi, deodată mi-a apărut la câțiva metri. L-am văzut cum Âşi-a pus mâinile-n cap Âşi apoi a urmat impactul. Îmi pare rău. Doamne, bine că este în viață", a spus Âşoferul de pe ARO. Motociclistul, care a suferit din fericire doar o fractură de tibie, a scăpat cu viață fiindcă nu avea viteză Âşi purta casca de protecție. Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu se afla sub influența alcoolului. Victima a fost transportată cu ambulanța, la Spitalul Județean de Urgențe Neamț, unde a rămas internată. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, care au redirecționat traficul rutier, timp de aproximativ o oră. ÂŞoferul autoturismului ARO s-a ales cu dosar penal Âşi este cercetat, în stare de libertate, pentru vătămare corporală gravă din culpă. p.s : ce declaratie de 2 lei a dat soferu " l`am vazut cand si`a pus mainile in cap " Cine mai controla motorul oare ? Sanatate multa motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 L-am văzut cum Âşi-a pus mâinile-n cap Âşi apoi a urmat impactul. in fine.....bine ca nu a fost nimic grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ma bucur ca nu s-a mai lasat cu un RIP. insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 La cat de batuti in cap sunt unii soferi pe acolo sa nu ne miram prea tare. Acolo oricum nu prea ai cum sa mergi tare mai ales cu o vitezana pt ca iti faci stomacu praf. Din pacate in Piatra inca se doarme grav la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Ar trebui declarat inapt din motive oftalmologice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Insanatosire grabnica bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate