s-kidu' Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 ma puteti ajuta cu niste scheme de comenzi avansate pt un jupiter eventual poze! multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 daca nu ai ce face cu niste bani i-a legatura cu mine si te duc la om sa-ti faca el are pe iju lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 de facut am cum sa mi le fac am acces la toate sculele(strung, sudura,....) am facut in set da' nu-s chiar f. functioanale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 s-kidule daca dai clic pe linkul asta ai mai multe detalii http://eng.izhmoto.ru/engine.php?c=1050304538 salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Draga Robybiker, Cred ca ai foarte mult timp acolo in Barcelona te-ai dus sa te plimbi sau sa produci, chestiile de mai sus sunt de mult postate chiar shi de catre mine, cred ca visul tau este sa ajungi cat mai repede la pozitzia de pilot pe site-ul asta.Nu ma lua in serios glumeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Draga Robybiker, Cred ca ai foarte mult timp acolo in Barcelona te-ai dus sa te plimbi sau sa produci, chestiile de mai sus sunt de mult postate chiar shi de catre mine, cred ca visul tau este sa ajungi cat mai repede la pozitzia de pilot pe site-ul asta.Nu ma lua in serios glumeam. ok nu te iau in serios si adevarul este ca baiatul avea nevoie de niste poze si na leam pus da leam luat tot din topicul pus de tine adica din linkul pus de tine lucrez si cind vin in pauza de lucru intru pe net si seara la fel nu team luat in serios eu cred ca important este sa putem ajuta lumea care are nevoie de sfaturi si daca putem sa o facem caci de aia suntem motociclisti,sa ne si ajutam te salut daca ai ceva intrebari scriemi un mail ceau respecte camionagiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 30, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2004 de trebuie sa va luati la "tranta"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 No problem ,totul a fost o gluma itzi respect sacrificiul de a fi departe de casa shi dorintza da a tzine aproape cu cei de acasa, eu am fost 2,5 ani in Irlanda shi mi-a ajuns pana 'n gat cu toate ca am lucrat destul de bine am fost chiar camionagiu( lorry driver,trucker) acolo ca shi aici de altfel,adica camionagiu nu shi la fel de bine aici, dar tot mai bine este acasa mai ales ca am shi familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Ianuarie 31, 2004 Share Postat Ianuarie 31, 2004 No problem ,totul a fost o gluma itzi respect sacrificiul de a fi departe de casa shi dorintza da a tzine aproape cu cei de acasa, eu am fost 2,5 ani in Irlanda shi mi-a ajuns pana 'n gat cu toate ca am lucrat destul de bine am fost chiar camionagiu( lorry driver,trucker) acolo ca shi aici de altfel,adica camionagiu nu shi la fel de bine aici, dar tot mai bine este acasa mai ales ca am shi familie. si de ce te-ai mai intors mai ? daca ai stat doi ani jumate acolo, trebuia sa-ti iei si familia, sau macar nu veneai in romania. camioane de condus sunt oriunde nu o lua ca pe un repros, doar o mirare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Siscrew si io sunt plecat de aproape un an in state dar, desi pare a nationalism de-a lui CV Tudor, dorul de casa e mare, si in 1-2 ani o sa ma intorc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate