Bombardel Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 am cumparat o alarma de la louis ( M+S alarm TG 400 ) si nu prea ma pricep sa o montez cineva imi zicea ca daca stiu pe unu care stie sa monteze asa ceva se poate cupla si la clacsonul mobrei nu prea ma price poate sa ma ajute cineva ??? are cineva vreun mode similar ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Pai sirena ei este mult mai puternica decit claxonul. De ce ai vrea sa faci asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Am si eu tot un M+S; nu au iesire pentru claxon, dar asa cum zice ipman mai sus, sirena proprie e mult mai buna decat claxonul. De montat nu-i prea greu, dar ti-ar prinde bine schema electrica a motocicletei, ca sa identifici firele pe care trebuie sa te legi (semnale, demaror, etc) cu firele alarmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Am si eu tot un M+S; nu au iesire pentru claxon, dar asa cum zice ipman mai sus, sirena proprie e mult mai buna decat claxonul. De montat nu-i prea greu, dar ti-ar prinde bine schema electrica a motocicletei, ca sa identifici firele pe care trebuie sa te legi (semnale, demaror, etc) cu firele alarmei. Buna tot TG 400 ai? catalogul lui Louis zice ca numai 2 fire trebuie de legat (+ si - ) si are iesire de pager.Cu un releu asta se poate lega la claxon fazek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Nu, e alta serie (500 mi se pare), care a avut mai multe fire (pe langa alimentare, sirena si antena au fost si firele spre semnalizari si cele pentru blocarea starterului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 ce bani e o astfel de alarma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 ce bani e o astfel de alarma? 10034991 M+S ALARMANLAGE TG 100 MIT SCHLUESSELSCHALTER 30 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate