Midnight_Caller Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Azi treceam cu taxiul pe Bd. Decebal pe la 00 - 00:10 si era pe stanga o Dacia albastra avariata in aripa dreapta fata (langa fantani) iar pe dreapta se adunasera mai multi motociclisti. Stie cineva ceva ? Sper ca nu e nimic grav, ca nu am vazut nici o moto nici pe jos, nici pe dreapta vreuna lovita !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Azi treceam cu taxiul pe Bd. Decebal pe la 00 - 00:10 si era pe stanga o Dacia albastra avariata in aripa dreapta fata (langa fantani) iar pe dreapta se adunasera mai multi motociclisti. Stie cineva ceva ? Sper ca nu e nimic grav, ca nu am vazut nici o moto nici pe jos, nici pe dreapta vreuna lovita !!! WTF!!! Abia a inceput sezonul si s-a si umplut rubrica de accidente. Mi-e si frica sa mai ies pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Mda...este vorba de papuc. Din cate am inteles, a fost agatat de o masina si a ricosat in alta. Am fost la urgenta dupa el si nu este nimic grav, o intindere sau ceva de genu asta, poate luxat genunchiul..dar in nici un caz oase rupte. Cam atat stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Banuiesc ca mergea un pic Anormal pt el de a scapat asa usor...adica cu ambele roti pe pamant ...Inca odata toata experienta unui motociclist, este egala cu 0 in fata unor "criminali " conservari... Si daca nici motoreta lu Papuc care are evacuarea formata din 2 tevi goale nu se aude/vede , WTF ?!? Slava Domnului ca e Ok !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Fir-ar sa fie de treaba ! Speram sa fi fost ceva usor, dar vad ca s-a lasat cu Urgenta Presupun ca masina care l-a acrosat era Dacia, nu stiu, am eu un feeling dupa cat de darapanata era mai ales ca tin sa subliniez NU AVEA OGLINDA DREAPTA !!! Iar in Dacia aia putea sa aiba Papuc si shapte tzevi goale sau sa nu le aiba deloc, ca se aude motorul masinii inauntru mai tare decat afara !!! Pe scurt, IDIOT ! Papuc, sper sa-ti revii repede si sa te vedem din nou pe strada, evident pe doua rotzi Si inca ceva.. BAIETI, MAI USOR CU CURSELE PE DECEBAL, MA PLIMB PE-ACOLO CU PRIETENA SEARA DE SEARA SI DUPA 22 NU MAI POATE OMU' SA SE PUPE DE WHEELIE-URI SI A 1-A PANA LA 100KM/H !!! Ce Dumnezeu, chiar nu tineti la viata voastra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Parca ar fi Vietnam mult prea multe accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate