Sari la conținut

Am Nevoie De Trei Spițe


Postări Recomandate

Oameni buni, cine are sau aveti idee unde pot sa gasesc trei spite de roata de spate de 18 de Yamaha TT 600 ? Lungime 155 mm, diametru 4 mm. Cred ca se pot adapta de la mai multe modele de motociclete. Am sunat pe la dealeri si aceeasi poveste - comanda 3 spatamini- de care m-am saturat. Roata e desfacuta si nu vreau sa stau pe butuci acum cind a venit primavara inca 3 saptamini. V-as ramâne recunoscator.

Daca nu aveti timp sa scrieti , dati un beep la 0744 566565.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dute in bazarul din spatele magazinului Obor si cauta electorzi de 4 mm din inox.Apoi mergi la un atelier de strungarie sa le faci filet si capul bombat.Eu am spitat o roata intreaga la o ruseasca si a mers fara probleme.I-ti recomand pe nea Misu,lucreaza foarte bine si are atelierul in ferentari.Are nr de tel 0722982532.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult baieti pentru reply-uri, am rezolvat problema, am gasit niste spite de Zundapp si le-am adaptat.

Dar inca nu pot sa cred ca inca ne descurcam ca pe vremea lu Ceau , când toata ziua eram pe la mesteri prin fabrici sa ne faca piese la Mobre, Jawe si IJ-uri. Nu pot sa cred ca ar fi atât de păgubos pentru importatori sa aiba macar o bucata din fiecare piesa pe stoc, cred ca ar avea numai de câstigat, astfel lumea stiind că poate oricând să apeleze la ei. Stiu, investitia e mare, dar numai astfel poti obtine profit. Iar de dat, dau ei bucata aia de piesa până la urmă, nu rămân in pagubă pentru niste spite sau alte fleacuri. Nimeni nu zice să isi umple depozitul cu cadre, bascule sau cartere, dar macar strictul necesar ar putea, nu numai uleiuri si placute de frina. O marca nu are atit de multe modele, multe piese se si potrivesc de la unul la altul. Asta e, inca traim in comunism cu lumea moto, desi vezi numai scule super pe strada si showroom-uri bengoase. Fala mare, traista goala. Am sunat la aproape toti dealerii din Bucuresti si numai m-am enervat. In Ungaria si Turcia gasesti pe stoc orice. Asta e...dar si sa fii obligat sa stai pe tusa trei saptamini ar fi bataie de joc, dar asta este solutia in viziunea lor. Pai atunci mai bine mi le trimite direct un prieten de dincolo prin colet si ajunge mai repede.Oricum multi dintre ei, pe care ii si cunosc, macar m-au ajutat cu niste sfaturi, le multumesc, dar asta nu schimba cu nimic situatia de KKO din Romania. Ceva trebuie facut!!! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...