RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Apasa aici si vei vedea cum.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 (editat) Apasa aici si vei vedea cum.! daca poti intra pe mirc canal # p r o b i k e vreau sa vb cu tine am nicul BIKeR2OO4 Editat Ianuarie 25, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 Nu reusesc sa intru pe mirc. Face figuri. Da-mi un privat despre ce vrei sa stam de vorba. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCAN Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Salut, Renegatule. Vroiam sa te intreb cat te-a costat transportul motorului din usa? Ai adus container maritim(partial), sau te-ai descurcat altfel? Am gasit in state un motor super, vreau sa fac un calcul. Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Apasa aici si vei vedea cum.! renegade ai harley ....?? ce model ce an .???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCAN Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 Nu de Harley era vorba. Eu am gasit un Suzuki VS 1400, la fel ca al lui. Vreau niste detalii despre transport maritim, container partial. Daca ai ceva info.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 renegade ai harley ....?? ce model ce an .???? Seamana, nu? Nu e HD inca! E Suzuki Intruder VS1400 GLP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 Nu de Harley era vorba. Eu am gasit un Suzuki VS 1400, la fel ca al lui. Vreau niste detalii despre transport maritim, container partial. Daca ai ceva info.... Al meu a venit cu primul proprietar pe repatriere iar eu nu stiu cum si ce a facut. Cind l-am cumparat de la el nu mi-a dat decit actul de vinzare-cumparare din magazin. Vezi ca ti-am scris ceva la postul celalalt cu cele doua intrebari. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate