kelevra Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Imi trebuie o casca M spre S, si echipament pt mine (172 cm 56 de kile). Problema ar mai fi si faptul ca ce-am probat ma supara la bust (nu radeti, e nasol - nu bustul, lol). Nu gasesc ceva special pentru fete, trebuie sa fie pe undeva. Multumesc anticipat. Tasha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) Imi trebuie o casca M spre S, si echipament pt mine (172 cm 56 de kile). Problema ar mai fi si faptul ca ce-am probat ma supara la bust (nu radeti, e nasol - nu bustul, lol).Nu gasesc ceva special pentru fete, trebuie sa fie pe undeva. Multumesc anticipat. Tasha. Si eu am problema asta, dat fiind faptul ca m-a inzestrat Mama Natura mult prea mult, stiu ca exista armuri pentru fete, ''cu bust''. Eu am vazut asa ceva,o armura care in dreptul bustului, avea mai mult spatiu pentru ''depozitarea'' lor , la un magazin specializat de ATV-uri. Numai bine si sper sa gasesti ceea ce cauti. Editat Iulie 25, 2009 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Iulie 25, 2009 Autor Share Postat Iulie 25, 2009 Si eu am problema asta, dat fiind faptul ca m-a inzestrat Mama Natura mult prea mult, stiu ca exista armuri pentru fete, ''cu bust''. Eu am vazut asa ceva,o armura care in dreptul bustului, avea mai mult spatiu pentru ''depozitarea'' lor , la un magazin specializat de ATV-uri. Numai bine si sper sa gasesti ceea ce cauti. O idee buna. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Imi trebuie o casca M spre S, si echipament pt mine (172 cm 56 de kile). Problema ar mai fi si faptul ca ce-am probat ma supara la bust (nu radeti, e nasol - nu bustul, lol).Nu gasesc ceva special pentru fete, trebuie sa fie pe undeva. Multumesc anticipat. Tasha. te astept la mine la magazin sos pipera 48. www.motociclete.com.ro bafta, ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate