Xeqtor Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Salut Ieri, am avut accident in fata de Mall Vitan. Un turc nu mi-a dat prioritate si am intrat in el. In mare parte sunt ok, dar motorul nu prea e. Tin sa precisez ca inca nu imi facusem CASCO. Mi-a dat asigurarea, dar e de Olanda. Stie cineva cam cum trebuie procedat? Orice sfat imi este de folos. Multumesc anticipat. Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Asiguratorul din Olanda are un corespondent în București cu care iei legătura și rezolvi cu moto ca și cum ar fi un asigurator român. Eu am pățit asta vara trecută cu mașina și a durat vreo săptămână în plus verificarea asigurării și acceptul de plată directă la service, în rest nu a fost nici o diferență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Salut Ieri, am avut accident in fata de Mall Vitan. Un turc nu mi-a dat prioritate si am intrat in el. In mare parte sunt ok, dar motorul nu prea e. Tin sa precisez ca inca nu imi facusem CASCO. Mi-a dat asigurarea, dar e de Olanda. Stie cineva cam cum trebuie procedat? Orice sfat imi este de folos. Multumesc anticipat. Asfalt Uscat Inceraca sa te intelegi cu turcaletele, daca ai de unde sa-l iei. Intalneste-te cu el si vezi daca poti sa te intelegi sa-ti plateasca reparatiile. Mesaj completat Asiguratorul din Olanda are un corespondent în București cu care iei legătura și rezolvi cu moto ca și cum ar fi un asigurator român. Eu am pățit asta vara trecută cu mașina și a durat vreo săptămână în plus verificarea asigurării și acceptul de plată directă la service, în rest nu a fost nici o diferență. Ori esti tu norocos, ori asiguratorul respectiv e unul intr-adevar serios. Oricum, ce-ai zis tu suna rezonabil, si daca asigurare turcaletelui e pe bune n-ar trebui sa aibe probleme. Daca nu e pe bune, singura solutie ramane ce-am zis mai sus. Sau tribunalul... Editat Iulie 26, 2009 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Pe verso la Cartea Verde sunt birourile corespondente în fiecare țară. Nimeni nu poate emite Carte Verde fără să aibe corespondenții, nu ține de noroc sau seriozitate ci de reglementare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Pe verso la Cartea Verde sunt birourile corespondente în fiecare țară. Nimeni nu poate emite Carte Verde fără să aibe corespondenții, nu ține de noroc sau seriozitate ci de reglementare Pai da. Da' depinde ce carnat e corespondentul Roman. Daca, de exemplu, e Ardaf, e naspa. Daca e Asirom e mai binisor. Logica si normalitatea se cam termina la intrarea in Romania. Oricum, sa-i uram bafta omului inrecuperarea pagubei. Si eu tot ma foiesc pe la politie de marti incoa, de cand m-a palit tot un turcalete. Norocul meu, pe langa ca n-am nici o zgarietura si motocicleta inca e intreaga, cu ceva zgarieturi si o maneta rupta, e ca masina pe care o conducea e inmatriculata si asigurata in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 "Cârnatul" român contează destul de puțin, banii îi plătește asiguratorul din Olanda și românul nu are nici un interes să facă figuri sau să întârzie plata, chiar își ia un comision din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 "Cârnatul" român contează destul de puțin, banii îi plătește asiguratorul din Olanda și românul nu are nici un interes să facă figuri sau să întârzie plata, chiar își ia un comision din asta. Ah. Asta cu comisionul n-o stiam. Atunci e bine. Cand are de luat, orice companie de asigurari romaneasca e foarte serviabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Ah. Asta cu comisionul n-o stiam. Atunci e bine. Cand are de luat, orice companie de asigurari romaneasca e foarte serviabila. nu as fi asa sigur. la mine vor recupera toata suma pe care au platit-o, detinatorul politei era baut. evident ca acest lucru nu a contat sau cine stie, eu am scos de la euroins banii dupa 3 luni de la deschiderea dosarului. Mesaj completat later edit: daca era cu turism nu cred ca vor fi probleme. acum cativa ani iti pot spune cu siguranta ca majoritatea tirurilor care tranzitau romania aveau asigurari pe genunchi, probabil cum au si masinile inmatriculate afara folosite de romanasii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate