Jump to content

Wolfman

Super Membru
 • Content Count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Wolfman

 • Rank
  Biker (ex)pletos

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Drifter
 • Club
  Lone Wolf

Recent Profile Visitors

1,628 profile views
 1. Tipul sigur mergea cu viteza. Mai precis cu fix DeltaV, adica diferenta dintre V0 si V1, unde V1 nu pare sa fie mai mare de 60km/h. Preaupunand ca V0 este egal cu 0, putem trage concluzia ca omul se deplasa cu un DeltaV de 60km/h, iar bikerii de pe forum habar n-au sa estimeze viteza unui obiect aflat in miscare.
 2. Judetu' Schutzstaffeleni, primu' pe dreapta dupa Sturmabteilungesti.
 3. Cand ai luat categoria A1, ai citit legislatia? Sau ai gasit permisul in cutia de cereale?
 4. Corect. Lipsa experientei si reflexele prea brutale au fost cauza. Pe mobra reflexul de a strange frana te pune de cele mai multe ori in cap. Un biker cu experienta ajunge sa stie asta. Problema e ca atunci cand unul cu experienta va zice voua, noilor calareti, ca va lipseste experienta, voi va simtiti ofensati si va puneti imediat poalele-n cap. Vroia sa spuna ca se poate doza frana in asa fel incat sa nu cazi si sa eviti si impactul. Vrea sa spuna ca ai doua frane pe mobra si daca ai sti sa le folosesti corect pe ambele nu am mai avea acum aceasta discutie. Vrea sa spuna
 5. I call Bullcrap. Glock are in general tragaciul mai "greu" datorita sigurantei de pe tragaci. Foarte multi tragatori apasa ca disperatii si deviaza. Buba e la "manuitor", nu la arma.
 6. Stai bre, ca si eu conduc Opel. Ce-au astia cu Opel? Sa vand masina, preventiv? Unde mai pui ca am cruiser Vakasaki, nici nu vreau sa ma gandesc ce specie de varzar sunt de fapt.
 7. Militzie, permis suspendat, un putica mai putin in trafic. Poate si o bataita micuta, asa, de control. Ce lache penal. "N-am semnalizat pen' ca nu era nimeni in spate". WUT???
 8. Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat.
 9. Din pacate pentru tine, codul rutier incadreaza gestul tau in clasa a IV-a de amenzi, adica intre 9 si 20 puncte amenda plus sanctiunea complementara a punctelor de penalizare. N-ai ce-i face, asa-i legea. Si tot legea zice ca tre' sa-ti pastrezi calmul indiferent de situatie. Deci, daca Politia vrea, te arde pentru degetelul ala. Ca-i corect sau nu, e alta discutie. Intentia de a ucide trebuie dovedita pentru incadrarea la tentativa de omor. Mai cititi naibii legile inainte de a da sfaturi tampite.
 10. Gresit. Uite aici definitia accidentului, in codul rutier: "Accidentul de circulaţie este evenimentul care întruneşte cumulativ următoarele condiţii: a) s-a produs pe un drum deschis circulaţiei publice ori şi-a avut originea într-un asemenea loc; b) a avut ca urmare decesul, rănirea uneia sau a mai multor persoane ori avarierea a cel puţin unui vehicul sau alte pagube materiale; c) în eveniment a fost implicat cel puţin un vehicul în mişcare;" Dupa cum vezi, zgarietura in cauza este rezultatul unui accident de circulatie, confor
 11. Ba chiar putem face ceva, si suntem oblogati de codul rutier sa o facem. Sunam la 0219544 si semnalam problema.
 12. Exact asta. Telefon la 0219544. Mai ales ca noul cod rutier prevede in mod expres obligatia conducatorilor de vehicule de a anunta prezenta obstacolelor de natura sa puna in pericol siguranta circulatiei. Din pacate primele doua se pedepsesc penal. Chiar si a 3-a, ca e interzis sa lipesti chestii pe semnele de circulatie. Chiar daca pui pe stalp, si dai de un capsoman, tot te alegi cu dosar penal.
 13. N-aveti pentru ce multumi, mi se pare normal sa avem grija unii de altii. @Mods, topicul se poate inchide.
×
×
 • Create New...