Jump to content

Wolfman

Super Membru
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Wolfman

 • Rank
  Biker (ex)pletos

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Drifter
 • Club
  Lone Wolf

Recent Profile Visitors

1,525 profile views
 1. I call Bullcrap. Glock are in general tragaciul mai "greu" datorita sigurantei de pe tragaci. Foarte multi tragatori apasa ca disperatii si deviaza. Buba e la "manuitor", nu la arma.
 2. Stai bre, ca si eu conduc Opel. Ce-au astia cu Opel? Sa vand masina, preventiv? Unde mai pui ca am cruiser Vakasaki, nici nu vreau sa ma gandesc ce specie de varzar sunt de fapt.
 3. Militzie, permis suspendat, un putica mai putin in trafic. Poate si o bataita micuta, asa, de control. Ce lache penal. "N-am semnalizat pen' ca nu era nimeni in spate". WUT???
 4. Cat scandal pentru fix nimic
 5. Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat.
 6. Din pacate pentru tine, codul rutier incadreaza gestul tau in clasa a IV-a de amenzi, adica intre 9 si 20 puncte amenda plus sanctiunea complementara a punctelor de penalizare. N-ai ce-i face, asa-i legea. Si tot legea zice ca tre' sa-ti pastrezi calmul indiferent de situatie. Deci, daca Politia vrea, te arde pentru degetelul ala. Ca-i corect sau nu, e alta discutie. Intentia de a ucide trebuie dovedita pentru incadrarea la tentativa de omor. Mai cititi naibii legile inainte de a da sfaturi tampite.
 7. Gresit. Uite aici definitia accidentului, in codul rutier: "Accidentul de circulaţie este evenimentul care întruneşte cumulativ următoarele condiţii: a) s-a produs pe un drum deschis circulaţiei publice ori şi-a avut originea într-un asemenea loc; b) a avut ca urmare decesul, rănirea uneia sau a mai multor persoane ori avarierea a cel puţin unui vehicul sau alte pagube materiale; c) în eveniment a fost implicat cel puţin un vehicul în mişcare;" Dupa cum vezi, zgarietura in cauza este rezultatul unui accident de circulatie, conform definitiei, iar colegul cu BMW o cam rontaie la Politie.
 8. Ba chiar putem face ceva, si suntem oblogati de codul rutier sa o facem. Sunam la 0219544 si semnalam problema.
 9. Exact asta. Telefon la 0219544. Mai ales ca noul cod rutier prevede in mod expres obligatia conducatorilor de vehicule de a anunta prezenta obstacolelor de natura sa puna in pericol siguranta circulatiei. Din pacate primele doua se pedepsesc penal. Chiar si a 3-a, ca e interzis sa lipesti chestii pe semnele de circulatie. Chiar daca pui pe stalp, si dai de un capsoman, tot te alegi cu dosar penal.
 10. N-aveti pentru ce multumi, mi se pare normal sa avem grija unii de altii. @Mods, topicul se poate inchide.
 11. Perfect. Elasticul de pe toba e la mine, in caz ca-l vrea.
 12. M-am gandit si la asta, dar n-am facut-o din 2 motive: 1. Proprietarii stiu unde se afla 2. N-am vrut sa stie si altii ca exista doua moto potential vulnerabile undeva in zona X Nu e locul de facut politica. Plus de asta, baietelul parea ca e la inceputul carierei, nicidecum eliberat de curand. Am trecut din nou pe langa ele. Cineva e chitit sa ia MEL-ul. Nu cred ca un biker si-ar pune un siret de plastic pe cotul de evacuare. Imi pare a fi un semn lasat de cineva. L-am scos eu, daca proprietarul e cel ce l-a pus si are valoare sentimentala, sa-mi dea un PM si ne vedem, suntem vecini. LE: e un elastic, nu un siret.
 13. Cele doua mobre din titlu, grija mare, acum 10 minute (28 feb 2019, ora ~21:45) se invartea un dubios pe langa ele. L-am surprins cand cerceta indeaproape MEL. Dubiosul s-a facut nevazut la prima interpelare, dar ca trasaturi generale: 19-25 ani, 165 - 170 cm, blondut cu un inceput de mizerie pe barba, hanorac gri, pantaloni de trening. Cunoscutii lor, va rog sa-i anuntati pe baieti, ar fi pacat sa le plece mobrele la plimbare fara ei.
×
×
 • Create New...