Sari la conținut

Wolfman

Super Membru
  • Număr conținut

    936
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Drifter
  • Club
    Lone Wolf

Vizitatori Recenți Profil

1.929 citiri profil

Wolfman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Tipul sigur mergea cu viteza. Mai precis cu fix DeltaV, adica diferenta dintre V0 si V1, unde V1 nu pare sa fie mai mare de 60km/h. Preaupunand ca V0 este egal cu 0, putem trage concluzia ca omul se deplasa cu un DeltaV de 60km/h, iar bikerii de pe forum habar n-au sa estimeze viteza unui obiect aflat in miscare.
  2. Judetu' Schutzstaffeleni, primu' pe dreapta dupa Sturmabteilungesti.
  3. Cand ai luat categoria A1, ai citit legislatia? Sau ai gasit permisul in cutia de cereale?
  4. I call Bullcrap. Glock are in general tragaciul mai "greu" datorita sigurantei de pe tragaci. Foarte multi tragatori apasa ca disperatii si deviaza. Buba e la "manuitor", nu la arma.
  5. Stai bre, ca si eu conduc Opel. Ce-au astia cu Opel? Sa vand masina, preventiv? Unde mai pui ca am cruiser Vakasaki, nici nu vreau sa ma gandesc ce specie de varzar sunt de fapt.
  6. Militzie, permis suspendat, un putica mai putin in trafic. Poate si o bataita micuta, asa, de control. Ce lache penal. "N-am semnalizat pen' ca nu era nimeni in spate". WUT???
  7. Cat scandal pentru fix nimic
  8. Da' ce-are pulifriciu' cu Bucurestiu' meu? Stai in ma-ta in orasul tau cu 3 samafoare daca nu esti in stare sa te pazesti in trafic aglomerat.
  9. Putem pune de o initiativa legislativa cetateneasca, sa cerem amenzi de la 500 epuroi in sus. Te bagi? Iti repet, bataia in trafic iese de obicei prost pentru ala care o da. Se poate face si parnaie. Si nici un judecator nu se va uita la argumentul "era sa ma omoare vita dracului".
  10. Si tot tu tragi dupa aia, lovire si alte violente se cheama in CP. Smardoiala in trafic nu-i buna. Amenzile de sute de euroi, si aplicarea lor pe bune, asta ar fi solutia. Da' p*la, daca maine amenda pentru intors pe dubla se face 500 euro, ies (cuvant jignitor) in strada sa protesteze ca-i prea mult.
  11. Urmeaza 20 septembrie, ora 20:00. Inaug(a)urarea fantanilor arteziene restaurate. Adica centrul cam inchis. Luati-va apa si mancare cu voi, cei ce mergeti cu masina in ziua aia prin oras. O sa aveti nevoie.
  12. Ii mai fumeaza o data. Doar ca tura asta le fumeaza trabucele de piele.
  13. Nu chiar. In momentul producerii accidentului si chiar dupa, nea' caisa nu stia ca e cu vatamare. Vatamarea s-a constatat ulterior, cand colegul a fost trimis de la sectie la spital. Dosarul e deschis, dar pana una-alta nea' caisa nu poate fi acuzat de parasirea locului unui accident cu vatamare (infractiune) ci doar de neacordare de prioritate si neprezentare la politie in 24 ore de la producerea unui eveniment rutier (amandoua contraventii). Ca atare nu poate fi luat pe sus din asternut. Va fi citatb si daca se prezinta i se va prezenta noua situatie, urmand insa a fi sanctionat doar pentru contraventii. Mi-e greu sa cred ca dosarul de vatamare se va incheia altfel decat cu NUP.Again, stiu ca pare aiurea, dar astea-s legile.
  14. SF e doar in capul tau. Nu te cauta politia acasa pentru contraventii, ci doar pentru infractiuni. Iar neacordarea de prioritate e o contraventie, mai ales in conditiile in care colegul nu a beneficiat de vreo zi de ingrijire medicala, recte nu se considera vatamare. Daca tot o arzi atotstiutor p-aici, macar documenteaza-te inainte sa scrii tampenii. » Post actualizat in 08 Sep 2018 17:05 Nu e vorba de spaguta, asa e procedura. Eu astept de 2 ani sa mi-l gaseasca pe un gaozar care mi-a rupt oglinda de pe mobra la semafor si dus a fost. Am dus filmarea la Politie, i-au trimis citatie, nu s-a prezentat. Si nu se pot duce peste el ca nu-i lasa regulamentul. Singura sansa e sa fie oprit pentru un control sau pentru o alta contraventie si sa ii apara numarul in baza de date ca fiind cautat pentru neprezentare in urma unui accident. Stiu ca suna retarda chestia, dar chiar au mainile legate de un regulament cacacios.
  15. Exista o vorba pe la muricanezi: "if it looks like shit and smells like shit, it probably is shit".
×
×
  • Creează nouă...