s-kidu' Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 am iesit si eu la o f.mica endureala, dupa ce s-a mai topit zapada cazuta pe 24 martie pe langa suceava nu am stat mult pe zona aia ca ma terorizau niste caini si nici poze nu prea s-au facut........data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 A fost cald si frumos, dar pamantul era plin de apa, noroaie... si nu s-a putut merge spectaculos... Dominatorul s-a tinut bine in rest, pacat ca este asa de mare si greu (cel putin pentru mine ):moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Bravo, omule. A fost ceva zapada si frig dupa cum se vedea. Te asteptam pe la Constanta daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 de ajuns la constanta o sa ajung dar pe la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate