BiroCatalin Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Mai are cineva MZ-uri de 125cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 te referi la modelele Mz Sm sau Sx 125? Sau la modelele vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 te referi la modelele Mz Sm sau Sx 125? Sau la modelele vechi? Orice Mz de 125.... Hoysoung are topic, aprilia are topic, Honda are mai putin Mz-ul. Si m-am gandit ca poate gasesc si niste posesori de Mz-uri cu care putem discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Stiu ca erau 2 in Campina si unul in Neamt. Si eu am vrut candva sa imi iau un mz sx125 dar am renuntat la idee si mi-am luat Beta RRt50 ca nu mai aveam timp de scoala moto ca pierdeam sezonul. Luna asta s-a facut 1 an de zile de cand o am si inca imi place foarte mult si deja ma bate gandul sa o incalt cu gume noi si sa o mai tin pana in primavara. Trage de rupe nebunatica. I-am pus ambreiaj nou, am schimbat uleiul , in rest merge impecabil. La primavara dupa ce imi iau A-ul ma gandesc ori la un Dr350 , ori un ktm exc 125, sa vad ce ma hotarasc, ori 2t ori 4t. 2t-ul imi place mai mult pt fun, padure, forestier, stiti voi... 4t pentru consum, fiabilitate, cuplu , plus ca lucreaza in ture mici si la drum lung nu e asa obositor. Dr-ul insa, pare sa se inteleaga destul de bine cu ambele parti. Editat August 7, 2009 de betarrt50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Da... Am un tovaras care are un DR. Are peste 30000 de km si merge inca ca si nou in ciuda faptului ca l-a forjat. Mz-ul SX 125 e foarte puternic pt clasa lui si se tine cot la cot cu japonezele de aceeasi capacitate! A GOOD GERMAN IS A FAST GERMAN!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Te pricepi sa mesteresti la un motor vechi de mz 175? Daca da cauta-ma , te rog, pe messenger sa discutam. My id: edy12006 Editat August 7, 2009 de betarrt50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat August 8, 2009 Autor Share Postat August 8, 2009 Ma pricep cat de cat sa mesteresc... ok vb pe mess;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 MZ RT125 are careva? http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_noi_mz/mz_rt_125.html cum is ? as fii interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate