Sari la conținut

intrunire Sibiu?


izyryder
 Share

Postări Recomandate

nu am vazut nimic despre intrunirea de la sibiu. se tine weekendul asta? si care e locatia? daca stie cineva ceva,as vrea si eu o informatie sa nu ma pornesc degeaba. mersi

In acest weekend :

Primul concurs de HillClimbing desfasurat pe terasele de nisip al carierei dei Gusterita. Acest eveniment in premiera, nu se vrea a fi doar un concurs sarit de pe fix, ci si o intalnire cu toti prietenii pe care cred ca i-am facut in toata tara indiferent pe ce motociclete vin ei, sau ce vesta poarta pe spate. Acestei idei ramanem consecventi si la acest party-concurs, care va avea loc in data de 01.08.2009 la Gusterita-Sibiu. Cei care mai nou sunt obisnuiti ca la o intalnire sa aiba restaurant si hotel de 5 stele, jacuzii sauna si eventual spalatorie pentru motoare vor fi dezamagiti la petrecerea noastra. De data aceasta oferim o iarba verde ca in vis(pentru loc de cort) peisaj de-ti lasa gura apa, WC-uri ecologice si poate dusuri, un concurs supermisto, concerte, ceaun si streap-teas, bineinteles "PARTY ALL THE NIGHT". Atentie motociclisti de terasa si forumisti, nu este un festival sau intalnire motociclistica clara. Trecand peste aceasta gluma va asteptam cu drag si pe voi la acest home made party.

 

Locatia se afla la marginea Sibiului, la aproximativ 6 km de centrul orasului in Gusterita si se poate ajunge si cu motoarele de viteza, drumul de 3 km de macadam nefiind o problema, fiind marcat cu indicatoare de orientare. Avand in vedere faptul ca este prima editie, traseul de concurs va fi relativ usor pentru a permite o participare larga, si cine stie, poate in viitor vor aparea si pe la noi specialisti in aceasta proba, precum si motociclete modificate special. Ca si o consolare prealabila traseul este 80% nisip, si nu se poate cadea mai jos decat pamantul, iar cine nu reuseste sa urce, poate sa se inscrie la concursul de snowboard paralel desfasurat tot pe nisip, unde oferim noi tot echipamentul.Conditia este doar sa fiti aici. Restul lasati in seama noastra, pentru ca distractia v-o garantam noi.

 

Crazy Bike Team

 

http://hillclimb.crazybike.ro/default.aspx

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica nu se mai tine intalnirea de la Sibiu.Am fost ieri in locatie si este praf.Am vorbit si cu localnici si nu se tine.Nu au locatie.Au distrus campingul de la Dumbrava.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica nu se mai tine intalnirea de la Sibiu.Am fost ieri in locatie si este praf.Am vorbit si cu localnici si nu se tine.Nu au locatie.Au distrus campingul de la Dumbrava.

Si ce treaba are Dumbrava cu Hill Climbingul de la Gusterita ?!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In programul intalnirilor in acest weekend se tinea intalnirea anuala la Dumbrava si nu se mai tine.Nu au nimic in comun cele 2 activitati.Poate doar o spalare de imagine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...