WHITE RAVEN Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Salve!! Oameni buni cine are pe acasa un motor de IJ Festival sau planeta, vreau sa-mi chimb motorul de la Jupiter , dac se poate sa fie in stare buna, adik functional!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Bai am acasa un motor de Ij festival, nu e intreg, ti-l dau cu 100 Ron sa-l ai de piese schimb. Oricum iti recomand ca orice motor de Festival ti-ai lua sa-l desfaci, sa-l cureti si sa schimbi ce e uzat. Iti ia o zi, si ocupa un balcon.. Ce pot eu oferi intreg din motorul asta sunt: cutia de viteza, carterele, chiulasa, cilindru, flansa de carburator, si or mai fi, pistonul, poate si ambielajul. Ambielajul cred ca e de Planeta 5. Lipsesc oala de ambriaj, lantul de transmisie, decompresorul, alternatorul, si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 (editat) Am si eu vreo 3 blocuri motoare de IJ monocilindru, model 1960, cu o gramada de piese, 2 cilindri, ambielaje etc. Unele piese sint in stare buna , altele aproape noi, altele foarte vechi (stare incerta). Daca ai nevoie de ceva, fa o lista si eventual construiesti un motor din bucatile bune pe care le avem fiecare. Pentru ambielaj eu as recomanda o biela complet echipata (noua), si sa asamblezi/echilibrezi tu piesa (la strungar, pe prisme, cu comparator). Decit sa iei un ambielaj dubios...ca asa am si eu vreo 3, dar nu le-as pune direct pe motor. Editat Martie 30, 2006 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Inafara de motor de festival, mai am nevoie de flansa in care se prinde magnetoul de minsk saU VOSKOD pe motorul de simson si anume asta, nu de alta dar nu gasesc material din ce s-o fac...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 al meu are flansa pt alternator de Ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Nenea Gaspar (Tel. 0744472055) din Botosani vinde flanse facute de rusi pt a se putea monta aprinderea de Minsk pe Planeta5. Nu stiu daca se potriveste si la Festival, dar ar trebui. Poti sa pui o intrebare - banuiesc ca stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate