asdfghjk Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Ii rog pe cei care au mai fost sa-mi recomande o ruta catre Nordkapp. Ma intereseaza atat pana la Helsinki sa nu trec prin tari paduchioase care cer viza, cat si dupa, unde sa ma duc, ce sa vad. Nu am timp la discretie. Orice alte informatii din prima sursa ar fi grozave. Eventual o ruta Garmin. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ii rog pe cei care au mai fost sa-mi recomande o ruta catre Nordkapp. Ma intereseaza atat pana la Helsinki sa nu trec prin tari paduchioase care cer viza, cat si dupa, unde sa ma duc, ce sa vad. Nu am timp la discretie. Orice alte informatii din prima sursa ar fi grozave. Eventual o ruta Garmin. Va multumesc. Daca vrei sa-ti recomand o ruta prin Germania-Norvegia, te pot ajuta cu informatii si cu puncte de interes. Nu stiu daca e cea mai rapida, dar ai multe lucruri frumoase de vazut. Da-mi un PM daca ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate