Skrillex Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 das83 - Last Seen: 30th July 2009 - 05:39 PM Daca n-ar fi comic, ar fi tragic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 A mai fost cineva la scoici we trecut? As vrea sa merg si eu sambata si sunt curios cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 n-a fost nimeni, daca te duci poate merg si eu. am ceva treaba si vreau sa vedem si vremea ce zice. as merge la kaliakra, masa la scoici si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 n-a fost nimeni, daca te duci poate merg si eu. am ceva treaba si vreau sa vedem si vremea ce zice. as merge la kaliakra, masa la scoici si inapoi. Da, vreau sa merg sambata acolo. Initial aveam de gand un drum la Herculane, dar se anunta vreme proasta. In sud est in schimb se pare ca va fi bine, cativa nori pe cer, fara ploaie. Eu o sa raman peste noapte la Mangalia, la niste rude, dar putem face drumul dus impreuna si sa mancam ceva midii daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 mi-e lene sa ma intorc singur, daca mai vine cineva merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 mi-e lene sa ma intorc singur, daca mai vine cineva merg. Da, pai sa vedem daca mai vine cineva...Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate