Ismayl Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Azi dimineata: Motociclistul se deplasa (din cate imi dau seama) pe directia Fantana Miorita - Arc. La rondul de la Piata Presei a incercat sa faca stanga mult (pe Kisselef), dar pe portiunea a 2-a, cea despartita de scuar, si parea ca s-a lovit de acesta. Salavarea si televiziunea erau de fata. Motorul PAREA un Ducati 1098 negru, cu numarul de inmatriculare B 71 FHM. Am intrecut in viteza, aproape ca nici nu am observat ca era un motor culcat, dar am apucat sa intorc capul si sa observ detaliile mai sus mentionate. Nu stiu nimic despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat, mi-am dat cu parerea numai ca sa va fac o idee. Editat Iulie 30, 2009 de Ismayl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 a mai postat cineva...dar cica era BMW. si tot fara detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate