revo Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Ce ulei recomandati la un scuter de 50cc in 4T? Sintetic sau semisintetic,sa fie bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 eu cu Mobil semi-sintetic am scapat de problemele cu infundarea carburatorului la motoreta mea veche, ca folosisem pana atunci ulei petrom care e ultimul jeg, mai bine pui ulei de gatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 nu scrie in cartea tehnica ce fel de ulei sa foloseshti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 8, 2006 Autor Share Postat Aprilie 8, 2006 nu scrie in cartea tehnica ce fel de ulei sa foloseshti??? recomanda niste uleiuri care nu se gasesc in Ro.Am cumparat pan la urma ulei sintetic omv,pt moto in 4timpi, 10w50 ,vreo 350.ooo litrul.o fi bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate