LVU Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Maine dimineata plec la mare o fuga si nu vreau sa plec singur , asa k daca mai pleaca cineva tot maine dim si vrea companie, sa zica aici, sau sa fie la ora 8 dim la ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui, (Mol daca nu ma insel). Eu am un CBR F2 cu care o sa merg cel mai mult timp cu 130 pe autostrada si moderat in localitati caci stim toti k radarele sunt la panda. PEACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 acu cu prietena plecam in vama maine din pe la 6-7 dar mergem cu masina din motiv de carja . daca vrei ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Maine dimineata plec la mare o fuga si nu vreau sa plec singur , asa k daca mai pleaca cineva tot maine dim si vrea companie, sa zica aici, sau sa fie la ora 8 dim la ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui ... Ne vedem la MOLL la 8 . De obicei merg mai repede pe autostrada ...Ma duc in Vama . Bem o cafea si mai vedem cum facem ,putem iesi de pe autostrada la Lehliu Gara pe drumul vechi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LVU Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Man, ne vedem la 8 la Moll si vorbim. Salut Mesaj completat Costin Hammer, sa inteleg k ai cazut cu motoreta de e motiv de carja? Imi pare rau daca e asa. As fi mers si pe langa voi dar plecati prea devreme ptr mine. Ms oricum si sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate