Sari la conținut

LVU

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LVU

  1. Salut baieti. Am si eu o intrebare despre o problema la un F4i. Pun contact...face check-u...nu se amorseaza pompa...apas buton sa o pornesc si nimic. Nu invarte ! Dupa vreo 14 incercari, intr-un final face tot ce trebe si porneste. Am inteles ca ar fi senzoru de inclinare dintre faruri...nu stiu. A mai patit cineva asa ceva? Multumesc
  2. Nu ca am eu de vanzare...dar iti recomand Transalp ...e cunoscut ptr fiabilitate. Benzina, si la drum! Motor V2...cuplu bunicel ptr 600cc...consuma putin, e super. Tu, la banii tai te incadrezi chiar la cel de 650 cc, urmatorul model fata de al meu. Plus ca gasesti piese garla si noi si sh!
  3. Mey (anti)stres, lasa motociclismmul in pace cu chestii d-astea, nu are si nici nu va avea vreo legatura cu politica, ceea ce toti o stim mai putin tu, care vad ca vrei sa tarasti si ultimul lucru frumos si liber care ne-a mai ramas intr-un dezgust total !!! LASA-NEEEE !!! Du-te pe jos, cu masina, cu tractoru, cu ce vrei tu, chiar si cu motoreta ta ca oricum vei fi singurul. Hai pa !
  4. Am fost la Wolf Moto Service ptr prima oara, cu o furca la servisat. Baietii m-au ajutat cu sfaturi, preturi bune, iar de furca sunt super multumit cum a iesit. Recomand cu incredere !
  5. LVU

    Service Scutere

    Attached Image: 2011-06-20 19.38.11.jpgSalut baieti, am un Runner de 49 de prin 2001 2002, nu mai stiu exact, tre sa ma uit prin acte, care si-a dat duhul saracu. Ideea este ca imi trebuie tot motorul, ori pe bucati (ambielaj, set motor, bendix) sau sa cumpar un motor intreg sh. Pentru varianta cu schimbat piese am gasit piese unguresti care nu stiu cat sunt de bune. Asa ca va rog sa imi dati niste sfaturi cam ce merita sa fac: refacut motor (de unde cumpar piese bune),schimbat motor cu totu(poate stiti pe cineva care vinde), vandut asa cum este...etc... Nu ma grabesc, vreau sa-l repar la primavara dar vreau sa imi fac niste calcule, pe cat posibil sa ies ieftin dar cu piese bune. Multumesc anticipat. Va salut !
  6. Salut baieti, am un Runner de 49 de prin 2001 2002, nu mai stiu exact, tre sa ma uit prin acte, care si-a dat duhul saracu. Ideea este ca imi trebuie tot motorul, ori pe bucati (ambielaj, set motor, bendix) sau sa cumpar un motor intreg sh. Pentru varianta cu schimbat piese am gasit piese unguresti care nu stiu cat sunt de bune. Asa ca va rog sa imi dati niste sfaturi cam ce merita sa fac: refacut motor (de unde cumpar piese bune),schimbat motor cu totu(poate stiti pe cineva care vinde), vandut asa cum este...etc... Nu ma grabesc, vreau sa-l repar la primavara dar vreau sa imi fac niste calcule, pe cat posibil sa ies ieftin dar cu piese bune. Multumesc anticipat. Va salut !
  7. @Burg Man: Stiu si eu cum si in ce fel sunt actionate franele, ca nu sunt motociclist de ieri. Ideea de la inceput a fost ca m-au lasat placutele pe FATA, asa am specficat, iar Bogdan 30 mi-a raspuns in postul sau ca "sunt 4 placute pe fata" !!! Nu m-am prins la inceput ! Salutare !
  8. Mersi Vittore, o sa incerc acolo desi se pare ca au pana la urma la Scutercentre cu 55 de lei ptr. fata. Mi-a spus un prieten care s-a dus la ei cu scuterul lui si a intrebat si ptr mine, desi la telefon de dimineata mi-au spus ca nu au. Nu prea stiu de capu lor pe acolo ! Mai exact 45 ron, pe comanda, ajung Luni si 10 ron montajul. Cum 4 placute pe fata ? Este un singur etrier. Mersi Bogdan 30 Un filmulet facut Duminica trecuta pe Burgman la Valea Doftanei !
  9. Salutare baieti, am verificat din nou nivelul la ulei dupa aprox. 200 de km facuti prin oras si de data asta nu a mai scazut dramatic, a scazut f. putin circa un milimetru, ceva de genu. Nu mai inteleg nimic dar ma rog... Treaba e ca acum m-au lasat placutele frana de pe fata si nu gasesc, am sunat la in diferite locuri si mi-au spus ca nu au si se gasesc greu, (ex. Scutercentre) iar in alta parte e pe comanda ca sunt din alt oras, bla, bla...! De unde iau placute din Bucuresti, sau gasesc numai la Suzuki? Multumesc si tura frumoasa sa aveti in weekend ! Salutare
  10. Multumesc ptr raspunsuri baieti, acuma stiu ce am de facut, dar cum ca orice Burgman consuma ulei nu mi se pare normal chiar si 100ml la 1000km, mai ales ca a mea dupa vreo 300 de km facuti pana la munte si inapoi am bagat vreo 400 ml de ulei. Deci cam mult. NU stiu ce sa zic, am bagat iarasi ulei, o sa mai merg cu el prin oras si dupa vreo 200 de km ma uit iara la nivel ca poate nu am apreciat eu bine de prima oara. Va salut si sper sa ne vedem nu weekendul acesta ca lucrez, ci celalalt sa stam de vorba mai mult caci e altceva face to face.
  11. Salut baieti, folosesc un Burgman 400cc din 2002, nu este al meu, si as vrea sa stiu exact cum verific si eu uleiul din motor? Adica scuterul pus pe cricul central, lateral sau tinut in echilibru drept pe roti si daca se insurubeaza joja sau doar se baga pana in filet si ma uit pe ea. Treaba e ca am impresia ca il cam haleste si nici nu i-am facut un vreun schimb de ulei pana acuma ca sa am reper din orice pozitie cu 1,9l bagati. Si mai am o nelamurire cu privire la transmisie. Tremura un pic plus un vuiet la plecarea de pe loc si ma gandesc sa nu fie ceva cu inceput de sfarsit si i-as schimba si uleiul de transmisie, poate se mai reduc efectele astea, nu stiu ce sa zic. Am vazut un tutorial pe internet despre schimbul de ulei la transmisie si omul baga ulei de motor 10w - 40. O fi bine? Eu stiu ca se baga ulei ATF, sau gresesc? Oricum, in alta ordine de idei, imi place f mult Burgmanu cum merge, e comod, consuma putin, bun si de oras, bun si pe afara, e f tare ! L-as cumpara eu pe asta al prietenului meu dar nu sunt banuti si ar fi prea multe fiare de intretinut, dar cine stie... Va multumesc anticipat baieti ptr raspuns si poate ne vedem pe la Ikea unde o sa vin impreuna cu un vecin care a devenit Burgmanist de curand! Va salut.
  12. Culmea este ca prietenul meu motociclist a trimis pe cineva, chiar din prima zi sau a doua de spitalizare, sa vada ce face pietonu. Chiar frumos din partea lui. Eu nush cu ce "alte ganduri as fi trimis pe cineva" la el, datorita nervilor proaspeti, cu toate ca stiu ca nu e bine !
  13. Dupa cum a zis si Mc Mate, motociclistul o sa intre sa lamureasca pe toata lumea pe aici vis a vis de cele intamplate dupa ce i se va valida contul pe motociclism.ro. Cat despre pieton, el se afla la un salon alaturat cu mana stanga facuta praf si chiar vine la salonul motoristului sa isi faca nevoile iar din cate stiu eu, nici nu s-a interesat de starea de sanatate a celui care are fiare acuma din vina lui.
  14. Frate, cati carcotasi pe aici ! Oameni buni, potoliti-va cu insinuarile si incercati sa aveti ori niste sfaturi, ori niste intrebari legate de expeditia pe care vor sa o faca baietii astia bravi. Nu mai faceti pariuri si insinuari prostesti cum a facut cineva pe aici, se stie el, chiar daca credea k e vb de altcineva, cu toate k nu cred. Baietii va asteapta cu pareri, idei, intrebari si incurajari. ATAT!
  15. Man, ne vedem la 8 la Moll si vorbim. Salut Mesaj completat Costin Hammer, sa inteleg k ai cazut cu motoreta de e motiv de carja? Imi pare rau daca e asa. As fi mers si pe langa voi dar plecati prea devreme ptr mine. Ms oricum si sanatate.
  16. Maine dimineata plec la mare o fuga si nu vreau sa plec singur , asa k daca mai pleaca cineva tot maine dim si vrea companie, sa zica aici, sau sa fie la ora 8 dim la ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui, (Mol daca nu ma insel). Eu am un CBR F2 cu care o sa merg cel mai mult timp cu 130 pe autostrada si moderat in localitati caci stim toti k radarele sunt la panda. PEACE
  17. LVU

    Aprilia Fan Club

    multumesc ptr raspuns, initial eu scosesem capacu dar nu am vazut suruburile. o sa-l deschid din nou si ma uit cu atentie . ms inca o data si daca nu ma descurc te mai intreb. salut
  18. LVU

    Aprilia Fan Club

    salut baieti, am un aprilia sr 50 ditech si are un zanganit usor la plecare. m=am gandit k nu are ulei la transmisie si am vrut sa ii bag dar nu gasesc pe unde, nu se vede absolut nici un buson sau ceva de genu. indrumati=ma si pe mine va rog cu niste sfaturi cum sa controlez eu singur sau un service bun. multumesc.
  19. Eu am auzit k ar fi buni fratii Bardac de la Bardak Motor. Eu am fost cu alte probleme la ei cu mobra si am fost multumit. Vezi k au site http://www.bardakmotor.com/
  20. LVU

    Fara Cuvinte...

    Auzi? Tu te mai suporti?
  21. Eu zic k varianta 2 e cea mai buna, cu conditia ca fiecare sa se inscrie aici, iar dupa aia mai ramane sa stabilim o zi la Arc , in care sa venim cu banii si la luam cd-urile cu numele fiecaruia pe ele sau ceva de genu....... E doar parerea mea, daca aveti una mai buna , spuneti ! Eu o sa vin, nu numai cu cei 2 lei, ci si cu doua beri la terasa de la Arc ptr cel care a filmat si cei care au facut montajul. Considerati-ma inscris: Liviu Vasilescu (LVU)
  22. Salut everybody, a fost o excursie reusita , de la faptu k nu au fost infumurati pana la faptu k nu am platit nici o taxa . Si apropo de evenimente nefericite, chiar ma gandeam k tot drumu nu a patit nimeni nimik, cand la Cimitiru Eroilor, un recalcitrant si psihopat era in roata mea spate in curba la dr de la cimitir cu claxoane , flashuri si culmea cand ma depaseste mai se si face cu masina spre mine . Ma duc paralel cu el sa il fac nebun si sa-l intreb ce are cu mine, el din nou se face spre mine cu masina. Va dati seama k in momentu ala imi parea rau k nu am vreo putere sa fac cumva sa il strang de gat cumva prin geamu masinii. Mai tarziu la un semafor, cand am avut alte schimburi de replici, STUPOARE, in masina era si o fetita mica NO COMMENT!! ps. O sa postez si eu niste poze facute cu tel, daca intereseaza pe cineva................ Multumesc celor care au facut poze !
  23. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si daca putem sa facem ceva ptr familia lui sa ne spuna cineva apropiat familiei. RIP
  24. Salut baieti, fericiti posesori de Katane! Vreau sa va spun k ma tot chinuie gandu si pe mine sa imi iau o Katana, dar din 98 incolo fab. si sa vand Dr-u meu batranel dar cu inima tanara. De cand mi-a aratat un prieten pe frumusetea asta de Katana, numai la ea ma gandesc, mai ales k e sport touring si eu vreau sa calatoresc mult in viitorul apropiat, ii mai pun si cutie in spate si e perfect. Acuma va intreb eu pe voi,.....ce puteti sa imi mai ziceti in afara de ce am citit eu pe acest forum, adik puncte slabe, puncte forte, la ce viteza ii place sa mearga afara, service......etc. aaa, era sa uit , si daca puteti sa imi spuneti si mie daca gasesc pe la 3000 de euro, de aici sau afara. Va salut cu mult respect baieti si va astept cu niste pareri depsre frumusetea de care m-am indragostit SUZUKI GSX600 F KATANA !
×
×
  • Creează nouă...