BogdanSHA Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 2 moto, viteze legale, disciplinati, portiune cu drum neasfaltat (cativa km) insa in stare buna. Ma bag si eu (a se vedea moto din profil). Daca e cineva interesat, ne vedem la 9,3o la Petrom fantana Miorita (Baneasa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 2 moto, viteze legale, disciplinati, portiune cu drum neasfaltat (cativa km) insa in stare buna. Ma bag si eu (a se vedea moto din profil). Daca e cineva interesat, ne vedem la 9,3o la Petrom fantana Miorita (Baneasa). hey voi erati ne-am intalnit cu voi la brasov la iesire ( noi eram 3 moto) cand sa virati spre cheia. Ati mers bine , civilizat. Noi am plecat mai departe spre sighisoara Foarte fain. Poate organizati in alta parte m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 hey voi erati ne-am intalnit cu voi la brasov la iesire ( noi eram 3 moto) cand sa virati spre cheia. Ati mers bine , civilizat. Noi am plecat mai departe spre sighisoara Foarte fain. Poate organizati in alta parte m noi eram (eu cu pegasu ) >>> SHA cu suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Apropos de Cheia in weekendul care tocmai a trecut.......tot respectul pentru riderul RR-ului rosu cu care ne-am intalnit intr-o curba, senzational ai luat curba aia omule, o secunda am si uitat ca sunt pe motor, parca eram spectatori ! Chiar am ramas impresionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate