Sari la conținut

BogdanSHA

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2oo2
  • Motocicleta
    GSR6oo
  • Numar Moto
    B99SHA
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 55o, Suzuki Bandit 6oo

BogdanSHA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna dimineata, dar o plimbare pentru intarziati azi-maine? Pana luni mai este. Cineva interesat de Transalpina/Transfagarasan (se poate trece cu moto), cu/fara inoptat in Sibiu? Sau mare daca tot spamez post-ul...
  2. Salut, M-a plouat de 2 ori pe autostrada (la fix sa ma racoreasca) si inca de vreo 3 ori m-a picurat pe restul drumului, poate drept "pedeapsa" ca am lungit drumul - Sibiu via Transalpina. Ca si idee, voi ati vazut cat de frumos este drumul dinspre TA spre Sibiu, via Jina? Dupa parerea mea este in top 5 cele mai frumoase din tara, un fel de Transfagarasan "concentrat", mai ales ca acum am ajuns pe-acolo fara pasager . Am facut si un desen aproximativ, pentru cine are drum prin zona.
  3. Adica nici macar nu s-a mai plecat? Oricum, cand faceti traseul luati-o invers, spre Giurgiu mai intai, stanga la sensul giratoriu, cateva comune, treceti si de padurea aceea deasa si racoroasa cu drum ca in palma, iar in satul Prundu (gospodar primarul de-acolo, jos palaria!) faceti stanga, spre Dobreni/Vidra; va promit, nu veti regreta! Cu mine de ce n-ati venit duminica la un mic aici-sa pe Dealu' Negru? Autostrada va spun, a fost magnifica...
  4. Salut, Eu plec duminica dimineata spre Sibiu, pe Transfagarasan. Voi ramane acolo la rude pana marti. Daca e cineva interesat de o plimbare duminica sau, de ce nu si marti (intoarcere pe Transalpina), dati un semn aici sau pe PM.
  5. Iata (iar daca nu ati mai fost - se mananca foarte bine):
  6. Trebuia sa ingros titlul... Sau unde mancam? La pizzeria Tempo sau daca stiti undeva mai "hranitor", mergem acolo. Pe maine atunci, la 9.
  7. Salutari, Haideti de dimineata la 9 la OMV Sos. Oltenitei (intersectie cu sos. Giurgiului). Plecarea la 9:30, viteza legala, dor de duca. Bogdan.
  8. M-am trezit si eu: mai are cineva pozele si filmele si le si poate pune undeva sa le iau si eu? Multumesc frumos!
  9. Si eu merg daca e ceva concret. Am citit topic-ul asta la vremea lui si mi-a suras ideea (felicitari!) dar atunci nu aveam cum. Se incumeta cineva sa organizeze?
  10. BogdanSHA

    X-LITE - Discutii Generale

    Iti spun cand o scot la un drum mai lung. Cat despre design... nota 10 e putin spus. p.s. Cel mai bun pret l-am primit de la mymoto.
  11. Salut! Din cate am inteles, situatia s-a rezolvat foarte elegant. Ce pot eu sa spun despre experienta de la standul lor este ca a fost de nota 10. Mi-am cumparat o casca pe care mi-au picat ochii din prima clipa si pe care credeam ca nu mi-o permit. Totusi, am vorbit cu 2 tipi de acolo care au fost super amabili si care chiar parea ca se pricep la ce-mi explica. In final am plecat foarte multumit cu o casca super frumoasa (x-lite 802 c. checka replica pentru curiosi), cu o mica reducere + un spray de lant din partea "casei". Topic-ul poate fi inchis
  12. Drumul a fost in majoritate in regula. Nu perfect insa tinand cont ca pe harta era alb era bun. Ce e galben e bun spre foarte bun, iar rosu e perfect. Pozele le gasiti AICI.
  13. Avem monumentul de pe varful de dupa Troyan; The Modern Inn de 2 margarete, foarte curat, cu o tipa nota 1o la engleza si la ce ne-a oferit - parcare in curtea interioara, 4o leva dubla cu baie in camera si mic dejun inclus; urcarea spre Teteven; o manastire (mea culpa ca am uitat numele); un complex de vile nota 1o cu pastravarie proprie. Multumesc colegilor de tura (sunt dator si cu si fara ""), salutari trupei cu care ne-am continuat drumul de la Veliko spre casa. A fost un w/e superb (iarasi cine n-a iesit zilele astea fara motiv bine intemeiat, degeaba o are - pe moto), traseul la fel. Vara probabil e mult mai relaxant cu 3 ore de lumina in plus, insa soarele de-acum iti da o lumina unica, chiar daca uneori fix intre felinare. p.s. Toate pozele (1o5) la calitate maxima le gasiti AICI.
  14. Daca are cineva talent la povestit, sa bage! Eu fug la truda In 2 cuvinte a fost superb! Pozele mele le bag diseara. p.s. Cred ca am strecurat o mica greseala in poza cu traseul: 8-ul n-a fost pe "european", ci in dealuri, in stanga lui "9".
×
×
  • Creează nouă...