Sari la conținut

BogdanSHA

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BogdanSHA

  1. Buna dimineata, dar o plimbare pentru intarziati azi-maine? Pana luni mai este. Cineva interesat de Transalpina/Transfagarasan (se poate trece cu moto), cu/fara inoptat in Sibiu? Sau mare daca tot spamez post-ul...
  2. Salut, M-a plouat de 2 ori pe autostrada (la fix sa ma racoreasca) si inca de vreo 3 ori m-a picurat pe restul drumului, poate drept "pedeapsa" ca am lungit drumul - Sibiu via Transalpina. Ca si idee, voi ati vazut cat de frumos este drumul dinspre TA spre Sibiu, via Jina? Dupa parerea mea este in top 5 cele mai frumoase din tara, un fel de Transfagarasan "concentrat", mai ales ca acum am ajuns pe-acolo fara pasager . Am facut si un desen aproximativ, pentru cine are drum prin zona.
  3. Adica nici macar nu s-a mai plecat? Oricum, cand faceti traseul luati-o invers, spre Giurgiu mai intai, stanga la sensul giratoriu, cateva comune, treceti si de padurea aceea deasa si racoroasa cu drum ca in palma, iar in satul Prundu (gospodar primarul de-acolo, jos palaria!) faceti stanga, spre Dobreni/Vidra; va promit, nu veti regreta! Cu mine de ce n-ati venit duminica la un mic aici-sa pe Dealu' Negru? Autostrada va spun, a fost magnifica...
  4. Salut, Eu plec duminica dimineata spre Sibiu, pe Transfagarasan. Voi ramane acolo la rude pana marti. Daca e cineva interesat de o plimbare duminica sau, de ce nu si marti (intoarcere pe Transalpina), dati un semn aici sau pe PM.
  5. Iata (iar daca nu ati mai fost - se mananca foarte bine):
  6. Trebuia sa ingros titlul... Sau unde mancam? La pizzeria Tempo sau daca stiti undeva mai "hranitor", mergem acolo. Pe maine atunci, la 9.
  7. Salutari, Haideti de dimineata la 9 la OMV Sos. Oltenitei (intersectie cu sos. Giurgiului). Plecarea la 9:30, viteza legala, dor de duca. Bogdan.
  8. M-am trezit si eu: mai are cineva pozele si filmele si le si poate pune undeva sa le iau si eu? Multumesc frumos!
  9. Si eu merg daca e ceva concret. Am citit topic-ul asta la vremea lui si mi-a suras ideea (felicitari!) dar atunci nu aveam cum. Se incumeta cineva sa organizeze?
  10. BogdanSHA

    X-LITE - Discutii Generale

    Iti spun cand o scot la un drum mai lung. Cat despre design... nota 10 e putin spus. p.s. Cel mai bun pret l-am primit de la mymoto.
  11. Salut! Din cate am inteles, situatia s-a rezolvat foarte elegant. Ce pot eu sa spun despre experienta de la standul lor este ca a fost de nota 10. Mi-am cumparat o casca pe care mi-au picat ochii din prima clipa si pe care credeam ca nu mi-o permit. Totusi, am vorbit cu 2 tipi de acolo care au fost super amabili si care chiar parea ca se pricep la ce-mi explica. In final am plecat foarte multumit cu o casca super frumoasa (x-lite 802 c. checka replica pentru curiosi), cu o mica reducere + un spray de lant din partea "casei". Topic-ul poate fi inchis
  12. Drumul a fost in majoritate in regula. Nu perfect insa tinand cont ca pe harta era alb era bun. Ce e galben e bun spre foarte bun, iar rosu e perfect. Pozele le gasiti AICI.
  13. Avem monumentul de pe varful de dupa Troyan; The Modern Inn de 2 margarete, foarte curat, cu o tipa nota 1o la engleza si la ce ne-a oferit - parcare in curtea interioara, 4o leva dubla cu baie in camera si mic dejun inclus; urcarea spre Teteven; o manastire (mea culpa ca am uitat numele); un complex de vile nota 1o cu pastravarie proprie. Multumesc colegilor de tura (sunt dator si cu si fara ""), salutari trupei cu care ne-am continuat drumul de la Veliko spre casa. A fost un w/e superb (iarasi cine n-a iesit zilele astea fara motiv bine intemeiat, degeaba o are - pe moto), traseul la fel. Vara probabil e mult mai relaxant cu 3 ore de lumina in plus, insa soarele de-acum iti da o lumina unica, chiar daca uneori fix intre felinare. p.s. Toate pozele (1o5) la calitate maxima le gasiti AICI.
  14. Daca are cineva talent la povestit, sa bage! Eu fug la truda In 2 cuvinte a fost superb! Pozele mele le bag diseara. p.s. Cred ca am strecurat o mica greseala in poza cu traseul: 8-ul n-a fost pe "european", ci in dealuri, in stanga lui "9".
  15. Cum e?@jcata - te asteptam dimineata Haha! Hai c-ai fost haios! Am gresit odata drumul pe la Stara sau Nova Zagora si-am gasit 1,2 milioane gropi. Si peisaje... ziceam ca acusi sar tatarii din tufisuri si ma lasa fara masina si-n pijamale. Sau cand lucrau la centura Sofiei (care si-acum are o portiune de cativa km praf) ne-au trimis prin munti pe o strada bombardata si ingusta de nu incapeau 2 masini... Sau dupa ce treci de Sofia si incepi sa urci... etc.
  16. Multumim de urari! Bagaj: C.I. + acte moto, bani (am mai scris), chiloti, prezervative, rimel, vaselina, sosete, maieu plasa transparent, voie buna, relaxare, pofta de-o bere seara, haine mai groase (pt temp de 1o grade dim si seara), trusa de seara, mobil incarcat (voi avea la mine incarc. Nokia mufa micro-usb), bilet de voie de la doamna, apa potabila, apa+ulei in moto, verificare sumara lant si presiune pneuri. Da-ne un semn intre 8.oo si 1o.oo si te asteptam in vama. Sa vad eu pe harta ce va trece prin minti... Poate nu ne pierdem, sa vedeti ce va fac! E ok - Tempo, oricand, numai sa fie! Maximele ~2o grade peste tot, minimele 6 (Troyan) si 9 (Veliko), fara pic de ploaie. Mesaj completat Maine, 13 nov, ora 8.3o intalnire la OMV City Mall. Plecare la 9.oo. Regrupare la 1o.oo in Petrom la granita. Plimbare + innoptare in Bulgaria, intoarcere duminica 14 nov. Locul de "campare" ramane sa-l stabilim pe drum.
  17. Gata, am luat si leva: 9o cu 2o1 lei (al 2lea exchange de la Inter spre Romana) Harta am. Am si gps daca ne-om pierde in asa hal cum vrea FanFane Ora de pranz se stie: fie la 12, fie la 14, fie la 15, cand s-o putea. Oricum, eu nu plec din Bg fara o masa la Tempo! Oricine e binevenit, cu singura precizare ca nu ma impac foarte bine cu cei cu nr ascuns. Asta nu inseamna ca sar la gatul omului ci doar ca sunt mai tacut. Sau ironic. Sau. 8.3o - OMV City Mall; 9.oo plecarea; 1o.oo alimentare Petrom vama. Restul e can-can. Acum fug sa multumesc sotiei ca ma lasa
  18. Ok! Cand 4 iti spun ca esti beat... te duci si te culci: Maine, 13 nov, ora 8.3o intalnire la OMV City Mall. Plecare la 9.oo. Regrupare la 1o.oo in Petrom la granita. Plimbare + innoptare in Bulgaria, intoarcere duminica 14 nov. Locul de "campare" ramane sa-l stabilim pe drum. Cost estimativ 2oo lei. Se poate plati cu card in majoritatea locatiilor. Daca luati cash, preferabil sa fie leva sau euro. Ne-om descurca si cu lei, nu zic nu. Nu uitati de C.I. + acte moto! Mesaj completat Ha! Acum zici? Si mie-mi convenea mai mult plimbare de-o zi dar majoritatea agreea 2 zile. Haide dimineata sa ne hotaram. Eu voi fi pregatit orice-ar fi! Mesaj completat Multumim! Nu te-am chemat ca-s de alta religie si n-o botezam acum Daca vrei te chem cand s-o boteza: peste 1o-8o ani! V-ati facut bagajele? Domnu' FanFane, se-aude si-acolo la dvs?
  19. Foxule, nu ia timp Shipka, din contra, ala e drumul cel mai scurt si e si bun. Iar daca n-ai vazut cum bate lumina soarelui acum, toamna tarziu (in 2-3 sapt e iarna!) pe Shipka te asigur ca nu se compara cu vara. Ma mai gandesc la posibilitatea innoptarii pe-acolo. Haideti, vorbim maine si vedem. Am rugamintea daca mai vrea sa vina cineva sa-si spuna parerea, oricare-ar fi ea, tinand cont ca iesirea nu e batuta in cuie. p.s. Abia astept (daca e sa se materializeze tura asta dintr-o bucata) sa comparam experientele cu grupul de Sighisoara. Aici ar fi ~1ookm in plus.
  20. Cam asa e - exist pe net numai seara In timpul zile numai de pe telefon, insa nu m-am bagat ca am vazut ca v-ati incins la discutii ) De fapt, stau si calculez daca as putea sta peste noapte - sansele sunt foarte mici. Aia mica (a facut 1o luni) si-asa ma vede 1h dimineata si 2h seara. Daca plec tot w/e-ul imi zice nenea... V-ati bosorogit! Hai sambata tura asta si duminica e timp sa mergeti la Budapesta sau la munte sau la Galati Va plimbati de 2x mai mult
  21. E ok, vorbim atunci! Am uitat: 0723306046 Shao (cosmote)
  22. ~646km din poza pentru w/e viitor? Plecare la 8, sosire in Veliko la 16.3o-17. Trecerea muntilor prin Troyan in directia indicata in foto mi-a fost recomandata ca fiind superba, cu coborarea gen partea spre Sibiu a Transfagarasanului (taiat de respiratie adica). Pe Shipka nu se vede mare lucru insa padurea deasa ramasa insa fara frunze combinata cu lumina laterala a soarelui da o senzatie unica. Optional se poate vizita "farfuria". Poate pentru unii par cam multi km insa va asigur ca nu sunt datorita traficului lejer si a soselelor foarte bune. Haideti ca cica trebuie sa ne punem cauciucurile de iarna de saptamana viitoare... Alte info si recomandari aici. p.s. Zici ca lucrez la agentie de turism bulgareasca...
  23. Corect! Spectaculos si frumos (zic eu) - e istoria de care toti trebuie sa fim mandri sau macar s-avem habar. E ditai complexul de monumente in varf de ~munte. Nu se chinuiau ca berbecii degeaba. A meritat sa ajung acolo si, cu siguranta voi mai merge macar o data. Si nu, nu e monument de 3 lei, e gratis Era destula lume la Tempo - erau vreo 3-4 mese libere.
×
×
  • Creează nouă...