cata1234 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) salut. acum 9 zile am cumparat si eu o motocicleta de la bucuresti. totul a fost bine pana la un moment dat cand motorul mergea intrerupt si dadea rateuri. poate cineva sa imi dea un sfat? va rog frumos deoarece este prima mea motocicleta Mesaj completat salut. acum 9 zile am cumparat si eu o motocicleta de la bucuresti. totul a fost bine pana la un moment dat cand motorul mergea intrerupt si dadea rateuri. poate cineva sa imi dea un sfat?va rog frumos deoarece este prima mea motocicleta shi io am patit la fel Editat August 2, 2009 de cata1234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Verificate bujiile si carburatoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata1234 Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 Verificate bujiile si carburatoarele! bujiile sunt noi si originale.le-am pus acum 1 azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate