marque Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Pilotii romani au facut o treaba excelenta pe 1 si 2 august la Shar Planina, in penultima etapa a CEE de Enduro. Marton Szilvester a luat locul doi la clasa E1, campionul en titre al Romaniei, Ervin Zsolt Kovacs a castigat la E2, clasa la care “romaniacul” Ioan Tara a venit la pe locul trei. La E3, podiumul a fost integral romanesc: Many Gyenes, locul 1, Tudor Mircea Cristea, locul 2 si Andras Elek, locul 3. Dominick Szereday s-a clasat pe locul trei la Enduro Juniori, iar Patrick Boissy a castigat la Veterani. Toate aceste rezultate au facut ca echipa Romaniei sa se claseze pe primul loc. Cititi (mult) mai pe larg despre cursa, in Motociclismo, numarul din septembrie! poze de la cursa: aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 FELICITARI !!! Pacat ca stirile astea nu le vezi nicaieri altundeva decat pe aici ...parca numai fotbalul e sport in tara asta plina de kko. Bravo baieti !!!!!!!!! Tot asa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 pai si eu am aceeasi problema, de aceea am facut www.mototest.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Bravo! FELICITARI.doc Editat August 9, 2009 de ShadowGOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate