AS25 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Salutare pt. toata lumea. Nimeni nu posteaza pozele? Citeva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Misto tura, dar niste detalii nu bagati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Bravo bai bajetzi. Cind va mai fac o tura "semi-enduro". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Bravo bai bajetzi. Cind va mai fac o tura "semi-enduro". Salutare. Sa auzim propunerea intai. Ne vedem la ARC miercuri? BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mala Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 ia ca am mai gasit si io 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 ia ca am mai gasit si io 2. Salutare. Octav?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvonacu Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Salutare pt. toata lumea. Nimeni nu posteaza pozele? Citeva poze. Salve! Chiar ma gandeam ca nimenu nu posteaza nimic... Eu, din pacate, nu am avut aparatul la mine. Ce se aude? Cand e urmatoarea tura? Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Salve! Chiar ma gandeam ca nimenu nu posteaza nimic... Eu, din pacate, nu am avut aparatul la mine. Ce se aude? Cand e urmatoarea tura? Alex Sal. Pai teoretic Sambata urmatoare dar ne auzim tot pe net, sau face Caponord intrunirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Salut. Frumoasa plimbare. Am pus niste poze pe urmatoarea adresa de ftp://ns.1aa.ro si intrati cu user: download; pass: download. Folderul este 1 aprilie. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 Salut. Frumoasa plimbare. Am pus niste poze pe urmatoarea adresa de ftp://ns.1aa.ro si intrati cu user: download; pass: download. Folderul este 1 aprilie. Spor. Salutare. Nu merge linkul. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Ar trebui sa mearga. Eu il folosesc pentru transmis documente si merge. Pozele sunt mari si destul de multe si e pacat sa le micsorez. Mai incearca. Trebuie sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 Ar trebui sa mearga. Eu il folosesc pentru transmis documente si merge. Pozele sunt mari si destul de multe si e pacat sa le micsorez. Mai incearca. Trebuie sa mearga. Am mai incercat dar tot nu merge. Incearca sa le pui aici, eu nu le-am micsorat si erau facute unele la 3,2 pixeli BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ATAT POT SA VA SPUN : drumul a fost bestial de la Curtea de Arges la Bran, seara m-am facut praf, noaptea superba si vinul bun au facut ziua urmatoare perfecta !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 Bai frumos de tot a fost. Lume ne vedem maine la ARC ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate