Sari la conținut

Zvonacu

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alex.mandrea@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Varadero

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki DR800 Honda Varadero KTM 530EXC

Zvonacu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pare un traseu care promite. Posibil sa ma alătur si eu dacă pot scapa de la serviciu.
  2. Ca sa raspund la ambele intrebari: sunt Alex si am fost in 2009 cu un Varadero galben cu argintiu. Cealalta moto de care vorbesc este un coleg de serviciu.
  3. Salut Vlad, anul trecut am tras chiulul la plimbarea in Alpi. Pentru anul acesta, poti lua in considerare inca doua motociclete la grup. Sper sa iasa cel putin la fel de frumos ca si acum doi ani. Care este data limita pentru avans si cum trebuie procedat?
  4. Salut la toata lumea, Aveti idee care ar putea fi cauza pentru pierderea de putere la DR-ul meu? Motorul merge rotund, nimic suspect, porneste bine... Cu toate astea, nu mai are "vana" pe care o avea. Am suspectat ceva la distributie si am fost cu ea la Victor Dragonul. Am schimbat axa cu came, culbutorii si amandoua lanturile (distributie si contrabalansier). Cu toate astea, tot nu am recapatat puterea pe care o avea la inceput. In mod normal, la o masina, m-as gandi la avans dar in cazul asta... nu stiu la ce sa ma uit. Multam tare.
  5. Salut la toata lumea, Aveti idee care ar putea fi cauza pentru pierderea de putere la DR-ul meu? Motorul merge rotund, nimic suspect, porneste bine... Cu toate astea, nu mai are "vana" pe care o avea. Am suspectat ceva la distributie si am fost cu ea la Victor Dragonul. Am schimbat axa cu came, culbutorii si amandoua lanturile (distributie si contrabalansier). Cu toate astea, tot nu am recapatat puterea pe care o avea la inceput. In mod normal, la o masina, m-as gandi la avans dar in cazul asta... nu stiu la ce sa ma uit. Multam tare.
  6. Salve! Chiar ma gandeam ca nimenu nu posteaza nimic... Eu, din pacate, nu am avut aparatul la mine. Ce se aude? Cand e urmatoarea tura? Alex
  7. Salut, imi puteti da va rog ceva detalii despre service-ul moto, si un numar de telefon, respectiv o adresa de mail? Multumesc
  8. Salut, ma poti ajuta si pe mine cu manualul de DR 800? Am incercat sa accesez link-ul dar nu merge. Multam.
  9. Ai idee de unde se pot cumpara accesorii pentru DR-uri de la noi din Bucuresti (exceptand reprezentanta si magazinul de la Romana)? Vreau sa cumpar preventiv un lant de distributie, placute de frana, bujii si consumabile de genul asta. De asemeni, poate imi poti recomanda un service sau pe cineva priceput care sa se ocupe de aceste schimbari. Multam.
  10. Salut, daca tot veni vorba de DR-uri, am intrat si eu relativ de curand in posesia unuia. Inca nu pot spune ca am avut probleme tehnice dar am un zgomot la motor care mi s-a spus ca este normal (un zgomot metalic ca o harjaiala)
×
×
  • Creează nouă...