vlad302 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Si acesta e noul ( si primul ) meu motor..: sper sa ma ridic la inaltimea fostului proprietar in ceea ce priveste intretinerea. in rest , ce sa mai zic...oriunde ma duc , orice fac, numai la urmatoarea plimbare cu ivanul meu mie gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Foarte frumos..si bine ingrijit. Sa ai parte numai de momente frumoase cu el si fara cazaturi! P.S. de curiozitate...cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 fain rusalaul....sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 mersi mersi fain rusalaul....sa aveti grija unul de altul Greul pica pe el, ca trebe sa ma invete si cum sa-l ingrijesc , si cum sa-l calaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Felicitari !! La cat mai multi km cu ea. Si eu sunt tot la inceput de drum , ca si tine . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate