Sari la conținut

vlad302

INACTIV
  • Număr conținut

    209
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlad302

  1. vlad302

    Ture Moto

    ADI sa nu te sustragi astazi de la poze... ca te-am vazut pe la intrarea in Ditrau. -2 C , ceata de o taiai cu cutitu dar pe drum iaca apare un motociclist. Cine sa fie oare in ajunul Craciunului?? Insa asta e (pentru ce-i mai multi dintre noi) o intrebare retorica Craciun Fericit la toti motociclistii (si nu numai)!!!
  2. vlad302

    Ture Moto

    Am o nunta astazi, asa ca nu pot onora din pacate invitatia lui mircea. Oricum distractie faina (parca va si vad... ) Pun si eu niste poze din concediul din anul asta, care l-am petrecut asa cum imi place mie , eu+ prietena + africa + cort= Pozele au iesit amestecate dar va faceti voi ideea. Am dormit 3 nopti in Austria, 3 in Italia, 2 in Slovenia, 2 in Croatia si 1 in Ungaria. Am vizitat o mica parte din Alpi (unde ne-am intilnit si cu niste prieteni Transalpisti), Grossglockner, Venetia, Plitvice (la recomandarea lui Hosszu superb!) am stat la plaja in Chioggia (italia), Senj (Croatia), Izola (Slovenia),si... pe scurt cam atat. abia astept urmatoarea..
  3. vlad302

    Ture Moto

    Ce faceti fratilor? unde ati disparut cu totii? imediat intram in luna mai si nimeni nu mai pune nimic?? Sau tocmai asta e, ca sunteti toti pe motoare si nu mai intrati pe net.... E , si de ar fi asa, dar odata si odata tot mai treceti pe acasa.. de iesit stiu ca iesiti ca v-am vazut (cel putin pe unii din voi) Eu urmaresc topicul tot la 2-3 zile, insa luna asta nimik Ma vad silit sa pun eu niste poze de anu asta (desi nu prea sunt fotograf, iar povestitor nici atat), da de va stimulez pofta de pus poze. astept replica...
  4. da... m-am cam speriat la primul gand ca am apa la motor! dar probabil ca nu e problema mare si daca au ajuns cateva picaturi. Citind pe aici am aflat ca poate aparea apa in ulei si din condens - lucru care se intimpla destul de des (vreme rece) si care nu are repercusiuni... Mersi de raspunsuri! am tras o sperietura buna..
  5. Ceva de domeniul horror.. - joja de ulei nestransa complet (doar 2 ture din 4) - spalare cu jet (fara a insista la nivelul motorului) => posibilitate de cativa picuri apa in motor (pe joja nu se vede nimica diferit) (...ce-i de facut? ar trebuii schimbat uleiul, sau doar cativa picuri se evapora? Multumesc anticipat!
  6. De unde va luati autocolantele... dati comanda la o firma de stikere auto? sau le comandati de undeva de pe net? si cam la ce pret se ridica...
  7. Este cineva care face crasbar-uri in Mures? Mesaj completat
  8. stie cineva o varianta mai ieftina pentru pistonasul de la etrierul fata, decat ceea de la wemoto?
  9. Mersi! intradevar e cam dificil de lucrat peacolo cand esti singur.. destepti japonezi astia...
  10. azi am mai gasit ceva la africa ,,,numa ca habar nam ce e si ce face.. e vb despre o chestie cam de 10/10 cm din metal, ca un cadru, prinsa sub sa Luminati-ma si pe mine (oricum am asa o idee ca o sa-mi fie foarte rusine de intrebare, dupa ce aflu raspunsu)
  11. vlad302

    Ture Moto

    Noi am plecat de vineri ( tg mures- tarnaveni -medias- sibiu), am dormit intrun camping la sibiu, de unde sambata neam intilnit cu restul si am urcat pe transfagarasan. Am dormit cu corturile undeva dupa vidraru, iar a doua zi ,( curtea de arges- ramnicu valcea) si neam intors pe valea oltului ( care din pacate a fost un drum foarte aglomerat si destul de incomod).. per total o fost super
  12. vlad302

    Ture Moto

    Iesire in weekend pe transfagarasan, cu o trupa de motoare din cluj:
  13. vlad302

    Ture Moto

    SIGUR ne vedem la cluj!!! Noi plecam de azi , cam intro ora doua..(daca mai merge careva de azi..anuntativa!)
  14. La userul Romi , gasesti releu de incarcare....avea pe stoc ultima oara cand am vb cu el. Si intreaba si de ghidon...poate iti aduce.
  15. Bine ai revenit! sa inteleg ca teai refacut complet si te intorci in sa
  16. am rezolvat.....MULT mai repede decat mam asteptat...am sudat o piulita, am scos , am inlocuit, si gatai treaba! Mersi la toti care ati venit cu sfaturi! la intilniri cautati-ma sa va dau cate-o bere, doua..
  17. Intrun final am inteles ce am de facut ca sa-l scot. Multumesc! dupa ce scot prezonul, cum il inlocuiesc? infiletez un surub la care pe urma ii tai capatul? si din ce material trebuie sa fie?
  18. poti fi mai explicit cu solutia numarul 2 , ca nu inteleg exact... si ar mai fi intrebarea daca ma pot deplasa cu doar 3 prezoane prinse?
  19. In primul rand , mersi de raspunsul promt; simteam ca innebunesc fara sa stiu cei de facut. stai ca mam incurcat....surubul s-a retezat chiar de la marginea gaurii...deci solutia e ceea dea doua
  20. fratilor..am dat de dracu' pe scurt , am schimbat cauciucu pe fata...si cand am pus roata sus, am reusit sa rup un prezon de acolo din dreapta furcii...(unu din cele 4) uf...si stiam ca is sensibile ,si ca nu trebe sa strang tare....si mie nu mi se pare ca am strans... dar cert e ca sa rupt. Asa ca asta este. Va rog acum sa ma ajutati cu sfaturi. Cei de facut? se poate suda? Ma pot deplasa pana la vreun mecanic, asa doar cu 3 suruburi stranse?
  21. 1. Sherky - 1 set - fara nume 2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). 10.xel-un set fara personalizare 11. RIP-HUSI : 1 set nepersonalizat 12. set nepersonalizat - alex sper ca nu am omis pe nimeni din lista de pana acuma 13. vlad302 -1 set- cu nume, adik numar "302"
  22. vlad302

    Ture Moto

    Lista de 1 mai continua... Noi (adica eu, prietena si africa) am fost cam pe acelasi traseu ca si cele doua dominatoare, cu care insa din pacate nu neam mai intilnit . Noi am plecat joi la cluj; vineri am fost pe vaile somesurilor (mai mult dintro greseala lam parcurs atat pe cel rece cat si pe cel cald),lacul fantanele, poiana horea , de unde am iesit la albac,si apoi la vartop unde am innoptat. Pe drum neam lipit de un grup de transalpuri- baieti din cj, cu care neam mai intilnit si duminica la intoarcere. Sambata a fost zi de drumetie pe jos...am parcurs arieseni- cheile galbenei- cetatile ponorului- arieseni. Iar duminica neam intors pe valea ariesului acasa...concluzia ? frumoasa tara noastra! si e mare pacat sa nu o cunoastem si mai ales sa nu avem grija de ea!
  23. Alternativa la racirea releului de incarcare...luata de pe xrv. ; mie mi se pare destul de atractiva, si mai simpla decat ventilatorul de calculator. Vedeti vreun punct negativ al metodei?
  24. Mda , asa mas fi gandit si eu; insa chestile astea au aparut chiar dupa ce am ramas fara curent... mi s-a oprit motoru, iar farurile au scazut in intensitate pana sau stins; Am pornito impinsa, si am mers cu ea fara faruri..a mers ok, a si pornit dupa aceea de la buton- asa ca am tras concluzia ca e de bai releul...insa au inceput sa apara chestiile de mai sus ( nu sta la relanti, si da rateuri), asa ca ma gandeam ca ar fi cam mare coincidenta ca exact acum sa apara probleme la carburator. Intr-un fel sper sa fie totul de la releu... mai aveti careva vro idee? mersi mult
×
×
  • Creează nouă...