Sari la conținut

Fi|oz0phu'

EX+
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fi|oz0phu'

  1. Foarte frumos!Sa te bucuri in continuare de ea si sa ai grija de ea pentru ca merita.Toate cele bune! la multi ani Leeloo!
  2. "scula" cantareste peste juma de tona si ceva imi zice ca nu e foarte rapida (in comparatie cu Busa),ci doar puternica
  3. Un naked arata superb cu un bugspoiler ( ) si cu o semicarena mica..parerea mea.Cum a spus cineva mai sus,cei care proiecteaza motocicletele le proiecteaza cu sau fara carene cu un scop. P.S. am votat NU..naked cu carena nu e naked si .
  4. Fi|oz0phu'

    Dilema

    mersi nenea lupalb , chiar nu l'am observat Rog un admin sa inchida topicul.Multumesc!
  5. Fi|oz0phu'

    Dilema

    Va rog sa'mi explicati si mie cu functioneaza o astfel de furca. P.S. nu radeti de mine
  6. Fi|oz0phu'

    Imi Fac Motorul Varza

    Bravo omule! Au iesit exceptional!Poti sa fi foarte mandru de ce ai reusit sa faci! Bafta in continuare si nu uita sa continui cu poze.
  7. Fi|oz0phu'

    Simson

    hmm..nu ar arata mai bine cu un rezervor mai lung? Tu ce zici?
  8. Asta e Kyra (scris cu "K" si cu "Y" sa fie mai jmechera) ,catzelusha mea frumoasa de 2 anishori si ceva..si o iubesc foarte foarte mult!!!
  9. Oameni buni,eu nu am zis sa posteze nimeni aici,ci in topicul acela!Am deschis topicul asta in caz ca nu va uitati pe acolo.Ma gandeam sa'si spuna si chopperishti parerea acolo,pentru ca majoritatea nu intra aici.Asta e tot.Daca il deranjaza pe un admin topicul,il rog sa'l inchida.
  10. stiu ca a mai fost,dar am pus'o aici in grupul chopperistilor,sa vad ce zice lumea de aici,ca parerea celorlalti e evidenta
  11. Whatever.. Ce incerc eu sa zic e: Busa e foarte buna..dar in unele privintze,exista motociclete de viteza mai faine.O fi ea cu motza,dar mie nu'mi place (dar n'as refuza'o daca as primi'o gratis ). Peace si sper sa nu ma intelegeti gresit .
  12. em.. mda..pilotu face diferentza,dar fara motor pilotu e doar un pieton,nu?
  13. Pai..una de 600 nu o ia..dar un R1 da
  14. Parerea mea..decat o busa..mai bine un R1..
  15. Sta Bula linistit la TV,cand aude strigate din camera lu sora'sa.Fuge el repede sa vade care e problema."Ce'ai patzit?" intreaba Bula..sora'sa isi da jos chilotzii si ii arata ca'i venise ciclu.Bula o ia de mana pe sora'sa si o duce la maica'sa: Mama! Proasta si'o taiat jos p**a! ------------------------------- Se plimba o blonda pe marginea unui lac...cand vede un pescar.Merge pana langa el si vede ca pe langa unditza..are si o caramida langa el.Sta tipa si se gandeste "Oare ce face cu caramida aia?", asa ce il intreaba: - Ce faci tu cu caramida aia? - Nu'ti zic numai daca te f**i cu mine. - OK Dupa ce termina...pescaru ii spune: Cu unditza n'am prins nimic azi..dar cu caramida tu esti a 3-a!
  16. - "Oglinda oglinjoara...cine e cea mai frumoasa din tzara?" - "Tu Batman!"
  17. pai..hayabusa e cea mai rapida motocicleta
  18. zicea careva ceva mai sus despre busa vs y2k... eu zic ca hayabusa e nimic pe langa turbina lui y2k..voi ce ziceti?
  19. primul e de pe bikeshop..cica cere 30.000e pe el..mda Poate ma lamuriti voi..faptul ca le lungesc spatele asa ajuta si la manevrabilitate..sau e doar asa pentru ca nu au unde altundeva sa puna butelia cu NOS?
  20. O fi ia rapida..dar pe langa ca e lunga din fabrica,astia or lungit'o si mai mult (deh..nu mergea fara NOS).Pe langa langa asta,are atata crom pe ea ca daca bate soarele,nici nu te poti uita la ea.Aia nu mai e sport-bike..aia e show bike.Facuta pentru vitrina si nu pentru sosea.
  21. oare cat cantareste un monstru din asta?
  22. Astea da muscle-bikes Alte poze cu BossHoss (gasite pe www.alltheweb.com) =>
  23. R.I.P. Johnny Chop Aici niste motociclete facute de cei ce la Chica Customs:
  24. Scuze,dar aia e singura care am reusit s'o gasesc. Si eu as vrea cateva mai detaliate,dar asta e.
×
×
  • Creează nouă...