lau dnepr Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salutare de curand am achizitionat o jawa 125 din 1958 ,si doresc sa o restaurez . Maine o sa pun poze cu jucaria ,dar mi ar trebuie niste piese pentru ea care aveti va rog spuneti ca vi le cumpar numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 ambielaj in stare foarte buna,fara bataie-joc etc,cutie de viteze completa gasesti la mine. fa tu un pret pentru ele si ete batem palma,e bine asa? tel 0727196351 bata si s'auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IZH-Jupiter4 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Nu stiu daca are si piese de Jawa, dar pentru IZH am gasit la dany_oldmoto cam tot ce-mi trebuia, da-i un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 aripi, furca cu juguri si pantalonasi, roti, carcasa la far, contact original gasesti la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Carburator nou nout, Jikov Cehoslovac, cu jiglere de 55 relanti si 115 principal am eu. Poze la bursa undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Salutare ,prima chestie de care am nevoie este un rotor de la dinam deoarece la al meu e rupt bobinajul. si surubul cu cama de la aprindere ca cineva i a furat surubul si a cazut rotorul si s a rupt bobinajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 am avut motor cu totu care functiona cat de cat dar l-am dat mai demult. gasesti greu piese la ea. tocmai daia am renuntat si eu sa o mai reconditionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 pozele:,. Sper sa gasesc sau macar sa ii pun 12 v dk nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate