Daaaaan Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salut O intrebare la voi...kiturile de autocolante...se gasesc pe undeva pe net in format electronic, ca sa mi le listez eu, sa nu ma mai complic cu cumpararea lor si implicit pretul exagerat care il au? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 http://www.brandsoftheworld.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salut O intrebare la voi...kiturile de autocolante...se gasesc pe undeva pe net in format electronic, ca sa mi le listez eu, sa nu ma mai complic cu cumpararea lor si implicit pretul exagerat care il au? multam nu-i pacat de bani?mai bine iei ceva util la motor..oricum iti bagi unghia in gat la prima tranta pe pietre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 nu-i pacat de bani?mai bine iei ceva util la motor..oricum iti bagi unghia in gat la prima tranta pe pietre.. pai e pacat...tocmai de aia vroiam sa mi le fac eu...ca sa nu coste 100 eur, sa coste 10 eur faza e ca plasticele mi-s destul de varza...si nu vreau sa le mai schimb, cel putin nu sezonul asta...e drept, nu sunt absolut indispensabile...dar...mi-ar placea sa arate cat de cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 pai e pacat...tocmai de aia vroiam sa mi le fac eu...ca sa nu coste 100 eur, sa coste 10 eur faza e ca plasticele mi-s destul de varza...si nu vreau sa le mai schimb, cel putin nu sezonul asta...e drept, nu sunt absolut indispensabile...dar...mi-ar placea sa arate cat de cat... Daca dai un search pe forum cred ca ai sa gasesti mai multe despre tema asta. Oricum, alea de 10 euro nu fac nici doi bani, se strica la prima cursa. Cele de 50 sunt facute dintr-un autocolant special, foarte rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Daca dai un search pe forum cred ca ai sa gasesti mai multe despre tema asta.Oricum, alea de 10 euro nu fac nici doi bani, se strica la prima cursa. Cele de 50 sunt facute dintr-un autocolant special, foarte rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Uite-aici -30 de euro- http://www.fmracing.ro/Kit`uri%20Grafice/19/Yamaha/96/ Eu zic ca merita !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Uite-aici -30 de euro- http://www.fmracing.ro/Kit`uri%20Grafice/19/Yamaha/96/ Eu zic ca merita !! merita...dar sunt doar pt wr450. merg si pe wr 400 oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Se pot aduce si pentru WR400, 0742265487 office@fmracing.ro daca ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ai vazut ?? Si o faci frumoasa cu material original... e Yamaha totusi nu Pegas ,merita . Sa ne pui ceva poze cu scula ca inca nu ti-am vazut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 Ai vazut ?? Si o faci frumoasa cu material original... e Yamaha totusi nu Pegas ,merita . Sa ne pui ceva poze cu scula ca inca nu ti-am vazut-o Dada, asta si vreau...daca nu schimb plasticele...macar ceva stickere, sa nu se vada ca sunt ca porcu'plasticele... O sa pun poze, chiar azi, un pic mai tarziu...inclusiv cu ce defecte a avut...sau ma rog, "genul" de defecte specifice romanesti - suruburi stranse cu clichetul de strans prezoanele la TIR, suruburi rugnite si / sau rupte in cadru, silicon, sarmulitze si zippere peste tot pe unde era prea costisitoare o reparatie, improvizatii "made in romania".......etc. In sfarsit am inteles si eu de ce toata lumea imi recomanda sa imi iau motor de afara, ca astea din tara sunt varza...ce pot eu sa SPER e ca nu s-au bagat cu improvizatii de genul asta si in bocul motor...ca atunci e jale. Dar dupa cat erau de ruginite suruburile...ma indoiesc. Asta o sa vad doar la iarna, cand ii fac o reviziesi la motor. Acum i-am facut doar la restul componentelor...radiatoare, filtre, plastice, frane, ulei, si alte mici reparatii, printre care si inlocuirea fisei dela bujie...care era lipita cu silicon!!! Mesaj completat ok...punem altfel intrebarea: kituri de stickere pt WR400...mai exista??? nu gasesc nici pe bikebandit, nici pe siteurile din state, ce sa mai vb de europa. m-am uitat si pe fmracingmx.com, si nu au, decat pt modelel mai noi de wr. nici google nu reuseste sa ma ajute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Dada, asta si vreau...daca nu schimb plasticele...macar ceva stickere, sa nu se vada ca sunt ca porcu'plasticele... O sa pun poze, chiar azi, un pic mai tarziu...inclusiv cu ce defecte a avut...sau ma rog, "genul" de defecte specifice romanesti - suruburi stranse cu clichetul de strans prezoanele la TIR, suruburi rugnite si / sau rupte in cadru, silicon, sarmulitze si zippere peste tot pe unde era prea costisitoare o reparatie, improvizatii "made in romania".......etc. In sfarsit am inteles si eu de ce toata lumea imi recomanda sa imi iau motor de afara, ca astea din tara sunt varza...ce pot eu sa SPER e ca nu s-au bagat cu improvizatii de genul asta si in bocul motor...ca atunci e jale. Dar dupa cat erau de ruginite suruburile...ma indoiesc. Asta o sa vad doar la iarna, cand ii fac o reviziesi la motor. Acum i-am facut doar la restul componentelor...radiatoare, filtre, plastice, frane, ulei, si alte mici reparatii, printre care si inlocuirea fisei dela bujie...care era lipita cu silicon!!! Mesaj completat ok...punem altfel intrebarea: kituri de stickere pt WR400...mai exista??? nu gasesc nici pe bikebandit, nici pe siteurile din state, ce sa mai vb de europa. m-am uitat si pe fmracingmx.com, si nu au, decat pt modelel mai noi de wr. nici google nu reuseste sa ma ajute... Sunt si pentru al tau, ti-am spus la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat August 16, 2009 Autor Share Postat August 16, 2009 Sunt si pentru al tau, ti-am spus la telefon. stiu ca mi-ai zis...si mi-ai mai zis sa ma uit pe site, dar nu am gasit. daca stii ca 100% sunt, atunci ma cumintesc si astept pana in septembrie. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate