Sari la conținut

hed

Membru
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.thorconcept.ro
  • Yahoo
    adrianbaciu

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    litere si cifre
  • Club
    Grupu` de la 8 si 10

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha virago 535 suzuki intruder 1800

hed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pana una alta pune-ma si pe mine pana il vand 2008 negru cu sissy si engine guard + parbriz
  2. Salutare in caz ca auziti pe cineva dornic de VZR 1800R k8 eu vreau sa-l dau pe al meu /index.php?showtopic=278122
  3. Am si eu nevoie de manual ! de la dealer am primt manual in spaniola,germana si inca ceva..nicidecum engleza sau romana . Recomand montarea unui parbriz. Se simte diferenta pe autostrada la peste 120 km/h
  4. da insa nu pot sa-l acuz pe el "pe persoana fizica" decat ca nu raspundea la telefon,cate doua trei ore pe motiv ca era cu un client ! acum traiesc alta aventura cu accesoriile . am comandat cu mobra la ei si cateva accesorii,insa sisy baru nu a sosit inca ,tb sa vina de acu o sapt,miercuri...apoi vineri ..apoi peste o saptamana ....!!!! am mai vb acolo cu inca doua persoane (o tipa si un tip) insa si ei nu cred ca aveau habar pe ce lume traiesc ! Profesionisti toti ! Am incercat sa modific pozitia ghidonului (sa-l ridic putin mai sus ) insa am o problema la reglajul celor doua manete (frana si ambreiaj ). Are in interior o pana care nu ma lasa sa modific pozitia lor pe ghidon A incercat cineva modificarea asta pana acum?
  5. Da negru. Ma aburise ca gri vine mai repede,insa se pare ca abia in iunie soseste transportul. sa le stapanim sanatosi si sa ne bucuram de ele (cei care le au deja) si asteptare usoara celor care l-au comandat !
  6. Gata a sosit!!! nu recomand nimanui B&S din cauza neseriozitatii de care au dat dovada. L-am comandat la ei ,platit in avans 100% si m-au tot dus cu vorba ca vine pe 2 mai,apoi peste o saptamana,ca vine marti,miercuri..etc Am luat banutzii inapoi am platit avans la Cardinal in TG Mures si seara aveam motoru in curte ! Cu carte,numar si autorizatie provizorie....a si asigurare pe 30 zile bonus. Primii 50 km i-am facut cu frica maxima .Trage motorul asta in orice treapta si de la orice turatie,fenomenal !!!
  7. Pacat ca nu citesti cu atentie. Tu esti ca in bancul cu bula care nu avea cum sa traverseze strada pt ca acasa l-au invatat sa nu traverseze decat dupa ce trec TOATE masinile. (nu-s prea sigur ca ai prins ideea)
  8. scuzati de offtopic Amice uita cum sta treaba: din cauza retardatilor care se cred piloti de formula 1 pe autostrada nu poti face depasiri,regulamentar,fara sa te trezesti ca vine cate un dobitoc de la 3 km cu flashuri si claxoane . Genul astora ma enerveaza . Rau. nu am eu de ce sa-ti carp capul ... o sa crape singur din cauza ideilor tampite.
  9. Astia ca tine ma enerveaza. Rau. @bogdanawo
  10. am gasit poze la urmatorul link http://www.badorgood.com/reportaj_detail.php?id=545
  11. na sa ma laud... am comandat si eu un intruder 1800 si sper sa vina in 2 saptamani
  12. adica la "briza marii"..asa i se spune carciumii pt ca stai pe terasa si vin vaporii de apa de la spalatorie peste tine !! te simti ca la mare
  13. pt text banuiesc ca tb :selectezi tot textul apoi CTRL+Q
  14. hed

    Yamaha VIRAGO ZONE

    pe aici curgea la mine (pe la capacu alternatorului)
×
×
  • Creează nouă...